(HABER MERKEZİ)- Migros mart ayının son günlerinde geçerli olan şeker indirimine dair sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Mart ayının son günlerinde Migros'un farklı kategorilerdeki indirim kampanyalarına dair araştırmalar gerçekleştirilirken, Migros da resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile düzenli olarak indirim kampanyalarına dair bilgilendirmede bulunuyor.

Bu çerçevede, 27 Mart tarihinde başlayan ve 28 Mart tarihine kadar devam edeceği belirtilen Borşeker tozşeker 2 kg fırsatının duyurulmasının ardından kampanyanın detaylarına ve ürünün fiyatına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor.

Migros tarafından yapılan açıklamaya göre 27-28 Mart tarihleri arasında Borşeker tozşeker 2 kg 54,95 TL fiyat etiketiyle müşterilerle buluşacak. Şeker indiriminin duyurulmasının ardından Migros'un sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı.

Söz konusu paylaşımda: “Kampanyalı bu ürünü satın alan ve daha ucuzunu bulduğunu alışveriş fişiyle ile gösteren herkese farkın 2 katı Money hediye! 27 - 28 Mart tarihlerinde Bor Şeker Toz Şeker 2 kg 54,95 TL'ye Migros mağazaları ve Migros uygulamasında sîzleri bekliyor” denildi.

Mşeker

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ