(HABER MERKEZİ)- Sevilen market zincirleri arasında yer alan Migros üzerinden vatandaşlara müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Ramazan paketleriyle dikkatleri çekmeyi tekrar başaran Migros, yayınlamış olduğu katalog üstünden yüzlerde ürün daha indirimli sunuldu...

Migros, 30 Mart 2024 tarihli indirim kataloğu yayınlandı ve Ramazan ayına özel indirim kampanyası da başlamış oldu. Lezzet Paketi ve Bereket Paketi olmak üzere iki değişik şekilde ramazan paketi sunan Migros, 425,60 TL’lik Bereket Paketini 279,95 TL’den, 745,65 TL’ den Lezzet Paketini ise 499,95 TL’den satışa sundu. İşte Migros’un indirimli katalog ürünleri...

Migros, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ev ve mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak olan tüketiciler için çok özel bir indirim kataloğu hazırladı. 23 Mart 2024’ten başlayarak hem fiziksel mağazalar hem de online alışveriş sitesinde geçerli olacak bu indirimler, Komili Ayçiçek Yağı, deterjan çeşitleri, atıştırmalıklardan çok daha fazla ürüne kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsayacak şekilde olacak.

Komili ayçiçek yağı ile mutfaklara bereket geliyor

Migros’un dikkat çeken kampanyalarından bir tanesi olan, Komili Ayçiçek Yağı 5 Litre Pet’in 2’li alımları için sunulan avantajlı bir fiyattır. Normalde tekli alım fiyatı 194.90 TL şeklindeki bu ürün, iki adet alındığı zaman kişi başı maliyeti 179.90 TL’ye civarına düşüyor. Bu özel indirim, daha yoğun şekilde ayçiçek yağı tercih edilen haneler için uygun fiyatlı bir alternatif sunuyor.

Ramazan sofralarına özel indirimler

Uludağ Ramazan Şerbeti 27.75 TL’den 25 TL’ye düşerken, sepette ilave olarak %25 indirim yapılıyor. Duru Pilavlık Pirinç 1 KG 37.50 TL’den 27.50 TL gibi ekonomik fiyat seçenekleri ile sunuluyor. Uludağ Ramazan Şerbeti’nde yapılan indirim ve ek olarak sepette %25 indirim, bu klâsik hale gelmiş içeceği daha ulaşılabilir hale getiriyor. Duru Pilavlık Pirinç gibi mutfak temel ihtiyaçlarındaki yapılan indirimler de bütçe açısından ideal seçenekler arasında yer alıyor. Migros’un Ramazan’a özel yapmış olduğu bu indirimler ve paket seçenekleri vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi görüyor.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ