(HABER: ASLI AKIŞ)-  Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP tarafından ‘2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla başlatılan Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık çalışmalarına katıldı.

MHP'nin “2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla başlatılan ve Van, Hakkari, Şırnak, Siirt, Bitlis, Ağrı ve Iğdır illerini kapsayan Bölge İstişare Toplantılarının dokuzuncusu Van Evliya Çelebi Uygulama Oteli'nde yapıldı.

Toplantıya MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MYK Üyeleri, Milletvekilleri, İl Başkanları, İlçe Başkanları ve birçok partili katılım sağladı.

Toplantıda bir konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, milletin hizmetinde olmaya ve ülkeyi daha büyük hedeflere taşımaya devam edeceklerini belirtti.

Türkiye'nin çok yönlü saldırı ve tehdit altında olduğunu belirten Kılıç, Alevi'si, Sünni'si, Türk’ü ve Kürt’ü ile bir ve beraber olduklarını ifade etti.

Hedeflerinin istikrar ve hizmet için uyumlu yönetimle umutlu geleceğe ulaşmak olduğunu kaydeden Kılıç, "Merkezden yerele istikrarı bozmadan umuda doğru yol almaktır. Aklın yolu bir. Genelden yerele birlik, ülkede, yönetimde dirlik oluşturmaktır." diye konuştu.

AKGÜL, BİRLİK, BERABERLİK VE MİLLİ BİRLİĞİN ÖNEMİNİ HATIRLATTI

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de toplantının temel amacının MHP'nin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine hazırlık sürecini güçlendirmek olduğunu belirterek; “MHP'nin yerel yönetimlerdeki başarılarını genişletme ve Cumhur İttifakı'nın desteklenmesi üzerine odaklandığına işarete ederek, bu seçimlerin, Türkiye'nin geleceği için kritik bir öneme sahip olduğunu ve MHP'nin bu süreçte aktif bir rol oynayacağını kaydetti.

Akgül; “Van, Hakkari, Şırnak, Siirt, Bitlis, Ağrı, Iğdır illerimizin, İl, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Ülkü Ocakları Başkanlarımız, Türkiye Kamu Sen ve Şube Başkanlarımız ve TÜRKAV Başkanlarımızın katılımlarıyla MHP Genel Başkan Yrd. Nevşehir Milletvekilimiz Sn.Filiz Kılıç'ın Divan Başkanlığı'da MHP Genel Sekreter Yrd, MYK ve MDK Üyelerimiz ile birlikte Liderimiz, Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları doğrultusunda Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantımızı gerçekleştirdik. Tüm gönüldaşlarımıza şükranlarımızı sunarız.” İfadelerini kullandı.

KAMUDAKİ SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Milletvekili İsmail Akgül, MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç ile Van Türkiye Kamu Sen Başkanı ve Kamu Sen'e bağlı diğer şube başkanları ile de bir araya geldi. Akgül; “kamuda ki sorunlar hakkında istişarelerde bulunduk” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ