Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İl Başkanı Cihan Başaran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarete, Bolu Muhtarlar Derneği üyeleri, MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, MHP Seben İlçe Başkanı Murat Özkan ve İl yöneticileri katıldı.

Yapılan ziyarette gündemi değerlendiren Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, MHP ve Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin, Türkiye’nin ihtiyacı olan her alanda ve her anda milletimizin birlik ve beraberliğine verdiği desteği takdirle karşıladıklarını ve bu anlamda MHP ve teşkilatlarına müteşekkir olduklarını belirtti.

MHP İl Başkanı Cihan Başaran ise kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Muhtarlarımız Türkiye Cumhuriyeti Devlet yapısının çok önemli unsurlarındandır. Vatandaşlarımızın sorunlarını yetkili mercilere en hızlı ve doğru biçimde ulaşmasını sağlayan ve çözüm üretmek için yoğun çaba harcayan fedakâr, cefakâr insanlardır. Muhtarlar derneğimizin şahsında Bolu’muzun bütün muhtarlarına saygı sevgi ve minnettarlığımızı bildiriyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim