Kerkük Sevdalıları Buluşuyor” programı binlerce ülkücünün katılımıyla Ankara Arena'da gerçekleşti. Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı da kalabalık bir şekilde iştirak etti.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Ankara Arena’da gerçekleşen “Kerkük Sevdalıları Buluşuyor Programına” katıldı.

Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül MHP genel merkezinin düzenlediği program sonrasında bir açıklamada bulundu. Akgül; “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak Genel Merkezimizin düzenlediği "Kerkük Sevdalıları buluşuyor "programımıza 150 kişilik grubumuzla katılım sağladık. Ülkücü Hareket bitti diyenlere inat Ülkücü Türk gençliği Türkmen Beyi Sayın Devlet Bahçeli beyin katılımlarıyla Ankara Arena'da yaklaşık 100 bin kişi ile dünyaya ve Barzani'ye gözdağı vermiştir. Ülkücü Hareket ile şaka olmayacağı dost Ve düşman tarafından tasdik edilmiş, 5 bin değil 500 bin ülkücünün Türkmen kardeşlerinin yanında olduğu ispatlanmıştır. Liderimiz 82 Kerkük,83 Musul dediğinde gülüp geçenlerin akıllarını başlarına almalarını sağlayacak fotoğraf bugün Ankara'da çekilmiştir. Yüreği iman dolu olan Ülkücü Türk gençliği Liderinin bir işaretiyle neler yapılabileceği bugün aşikâr olarak sergilenmiştir. Necip Fazıl'ın da dediği gibi Ülkücüler için, Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan, Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan, Ne mutlu Türk'üm diyene!” dedi.

Editör: TE Bilisim