(HABER: Selda Selin Özbay) - Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı Şems Arslan, Bolu'ya Geliyor! Emelia Güzellik Merkezi, Tüm Bayanları Özel Etkinliğe Davet Ediyor.

Cilt bakımı ve güzellik alanında tanınmış isimlerden ünlü kimyager Şems Arslan, Bolu'daki ziyaretinde güzellik tutkunlarını buluşturacak. Emelia Güzellik Merkezi, 15 Aralık 2023 Cuma günü saat 11.00'de gerçekleşecek özel etkinliğe tüm kadınları davet ediyor.

Şems Arslan, yılların deneyimi ve uzmanlığıyla cilt bakımı, sağlıklı yaşam ve güzellik konularında bilgi ve deneyimlerini paylaşmak üzere Bolu'ya geliyor. Emelia Güzellik Merkezi'nin ev sahipliğindeki etkinlikte, katılımcılar Arslan'ın önerilerinden, cilt bakımı püf noktalarından ve güzellikle ilgili sırlarına kadar pek çok konuda bilgi edinme fırsatı sunacak.

Etkinlik, 15 Aralık 2023 Cuma günü saat 11.00'de Emelia Güzellik Merkezi'nde gerçekleşecek. Tüm kadınlar, Şems Arslan'ın güzellikle ilgili yeni bilgiler edinmek için bu özel etkinliğe davetlidir. Bu özel etkinlik, cilt bakımı ve güzellik tutkunlarını buluşturacak, bilgi paylaşımıyla dolu keyifli bir gün vaat ediyor.

“Saçla ilgili, ciltle ilgili çok değerli bilgiler aktaracak”

Ürünleri birçok Avrupa ülkesinde de satılan Şems Arslan’ı kadınlarla buluşturmaya hazırlanan Emelia Güzellik Merkezi sahibi Emel Kaya, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi; “Ünlü kimyager Şems Arslan hanımefendiyi Bolu’ya davet ettik. Bizi kırmadı. Saçla ilgili, ciltle ilgili çok değerli bilgiler aktaracak. Gelen misafirlerimizle birebir ilgilenip bilgiler verecek. Bizlere sağlıklı güzelleşmenin mucizelerinden bahsedecek. Türkiye'de ilk ve tek ekolojik Avrupa üreticisi olan Şems Arslan, misafirlerimize doğru cilt ve saç analizi yaparak cildine, yaşına, yaşadığı problemlere göre ve en önemlisi mevsime ve bulunduğu iklime göre birebir ilgilenerek analizler yapacak. Ücretsiz, limitsiz yiyecek ve içecek, süper hediyeler sizleri bekliyor. Sağlıklı güzelleşmek isteyen tüm kadınları 15 Aralık Cuma günü Emelia Güzellik Merkezine davet ediyorum.” dedi.

Rezervasyon için: 0(541)369 5869

Adres: Paşaköy Mahallesi D100 Karayolu Caddesi Üzeri Rezidans 14 A Blok Kat: 1 Daire: 7 (14 Burda Avm Yanı)

Editör: Servet GÖKÇEK