(HABER MERKEZİ)- Bolu Valisi Erkan Kılıç yeni yıl mesajında; “Umudun, bir insanın yaşama dair beslediği en değerli duygu olduğu inancıyla; 2024 yılının, dünyada yaşanan acılara, savaşlara son olması en güçlü dileğimiz ve duamızdır” dedi.      

Yayımladığı yeni yıl mesajında 2023 yılında yaşanan doğal afetler ve meydana gelen hadiselerin herkesi derinden etkilediğine dikkat çeken Vali Erkan Kılıç, Bolu’yu daha ileri taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edileceğini belirtti.

“DÜNYADA YAŞANAN ACILARA, SAVAŞLARA SON OLMASI DİLEĞİMİZ”          

Kılıç; “Acıları, hüzünleri, mutluluklarıyla bir yılı daha tamamlayıp yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşamaktayız. Umudun, bir insanın yaşama dair beslediği en değerli duygu olduğu inancıyla; 2024 yılının, dünyada yaşanan acılara, savaşlara son olması en güçlü dileğimiz ve duamızdır.           

“BOLU’YU DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ”

Yeni bir yıla yaptığımız başlangıçla birlikte, Bolu’nun güzelliklerini ve değerlerini daha da ileri taşımak için kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. 2024’ün, ilimiz ve ülkemiz için yeni başarıların, kalkınmanın ve dayanışmanın artacağı bir dönem olmasını hedefliyoruz.

“ACILARIN HEP BİRLİKTE SARILACAĞI BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM”

2023’ te yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler ve Gazze’de yaşanan insanlık dramı bir ömür unutulmayacak acılar olarak tarihte yer aldı. Yine, 22-23 Aralık’ta hain terör saldırısında şehadete yürüyen on iki kahraman Mehmetçiğimiz de Türk milletinin destansı tarihine ve gönüllerimize adlarını yazdırdılar. Yeni yılın, dünyanın hiçbir yerinde acıların, savaşların, felaketlerin yaşanmayacağı; acıların hep birlikte sarılacağı bir yıl olmasını diliyorum.

Bu duygularla, 2024’ün Bolu’muz ve ülkemiz için huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir refah yılı olmasını temenni ediyor;  hizmet etmekten onur duyduğum değerli Bolu halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı arz ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ