İl Defterdarı Zekai Dede, beraberinde kurum yetkilileriyle birlikte bu yıl 30’uncusu kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Bolu Valisi Ahmet Ümit’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

Defterdarlık heyetinin ziyaretinde İl Defterdarı Zekai Dede, Defterdar

Yardımcısı Mehmet Cici, Personel Müdürü Muhammed Ali Şenol, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Ozan, Muhasebe Müdürü Ramazan Altay, Gelir Müdür Vekili Reyhan Karagöz, Kurumlar Saymanlık Müdürü Ayşe Özbirinci ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Döner Sermaye Saymanı Yılmaz Özdoğan bulundu.

1990 yılından bu yana her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanmakta olan Vergi Haftası kapsamında Defterdarlık olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden söz eden Defterdar Zekai Dede, hafta kapsamında yapacakları ziyaretler, vergi mükellef sayıları, vergi tahakkuk ve tahsilat oranları hakkında Vali Ahmet Ümit’e bilgiler verdi.

 Ziyaretlerinden dolayı Defterdar Zekai Dede ve beraberindeki heyete teşekkür ederek Vergi haftalarını kutlayan Vali Ahmet Ümit, "Bolu halkı devletine, milletine sahip çıktığı gibi vergilerini de zamanında ödeyerek vatandaşlık görevini yerine getiren insanlardan oluşuyor. Bu sayede Bolu’nun devletimizin vatandaşlarımıza sunmuş olduğu hizmetlere katkısı da büyük. Vergilerini ödeyerek devletimiz tarafından vatandaşlarımızın huzur ve refahı için yürütülen kamu hizmetlerinin finansmanına katkı sağlayan tüm mükelleflerimize başarılar ve bol kazançlar diliyorum. Tekrar Vergi haftanızı kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim