(Haber: Oğuzhan Eke) - Yeniden Refah Partisi (YRP) Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, “50’ye yakın projemiz var. Ayakları yere basan projeler... Uçuyoruz, kaçıyoruz diye bir şeyimiz yok” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına devam eden YRP Bolu Belediye Başkan Adayı Faruk Bayrakdar, YRP Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın ve il yönetimiyle beraber Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi’ni ziyaret etti. Burada gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkan Adayı Bayrakdar, Bolu’nun Sümer Mahallesi’nde doğduğunu aktardı.

“KAPI KAPI GEZECEĞİZ”

Saha çalışmalarına başladıklarını belirten Bayrakdar, kapı kapı gezeceklerini aktararak, “Ben küçük sanayide mermer işletmesi sahibiyim. Önce kendi küçük sanayimi gezeyim dedim, sonra etrafa yayılalım. Gittiğimiz yerlerde güzel karşılıklar buluyoruz. ‘Evet’ diyorlar, ‘Millî görüş, ahlaklı belediyecilik lazım. Bir ihtiyacımız var.’ Artık biz dedik ki kapı kapı gezeceğiz. Mümkünse herkese ulaşmaya çalışacağız. Ulaşamadığım insan kalmasın istiyorum. Tabi vaktimiz dar. 2, 3 kola ayrılmaya çalışıyoruz. Hepsinde mücadele ediyoruz. Derdimizi anlatıyoruz, geldiğimizde milli görüş belediyeciliğinde neler yapıldı, neler yapabiliriz? Bunların hepsini anlatmaya çalışıyoruz ama aldığımız tepkiler çok güzel” dedi.

“AYAKLARI YERE BASAN PROJELER OLACAK”

Projelerinin gerçekleştirilebilir olduğunun altını çizen Bayrakdar, “Çalışmalar var… 50’ye yakın projemiz var. Bu projelerin içinde ayakları yere basan projeler olacak. Yani uçuyoruz, kaçıyoruz, şöyle büyük bir şey yapacağız diye bir şeyimiz yok. Biz zaten her zaman Dünya liderliğine soyunan bir partiyiz ama bir gerçekten yapacağız. İnşallah ona niyetimiz var. Tabi ilk önce bunlara belediyeden başlayacağız. Belediyemize denk bütçe sağlayacağız inşallah. Hedefimiz, amacımız o. Belediyemizde rant, rüşvet gibi şeyler olmayacak. Ama projelerimizin aşama aşama her şeyini hazırlıyoruz. Bunların hepsinin açıklaması olacak” açıklamasında bulundu.

Birliktelik toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Editör: Oğuzhan EKE