(HABER: SELDA SELİN ÖZBAY)- AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, AK Parti kadın kollarında geçmişten gönümüze görev yapan kadınlarla bir araya geldi. Demirkol, “Şehrimizin en büyük kadın hareketi olan ve durmadan çalışan Kadın Kolları Teşkilatımıza yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, diğer yandan da teşkilat programlarına katılıyor. Bu kapsamda Özer Düğün ve Balo Salonunda 27. Dönem Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti Kadın Kolları yönetimi ve AK Parti’ye gönül veren kadınlarla buluştu. Programa katılan kadınlara kadınlara karanfil hediye etti.

“ENERJİK BİR ŞEKİLDE BİZİ MOTİVE EDEN BİR TEŞKİLATIMIZ VAR”

Demirkol, Bolu’da birliğin, beraberliğin, dayanışmanın berekete vesile olan bir ortam yarattığına işaret ederek; “Sizlerle bu seçimde tekrar yoldaş olduk. Sahada kapı kapı çalışan, broşürleri dağıtan, bizden daha enerjik bir şekilde bizi de motive eden bir teşkilatımız var. Ve ben her birinizi o sahada, benim kadar benden daha heyecanlı gördükçe daha çok motive oluyorum ve diyorum ki iyi ki sizlere Allah beni yoldaş etmiş. Sizlerin gayretiyle bir kez daha kazanacağımıza inandık, inanıyoruz. 80 yaşımıza geldiğimizde geriye baktığımızda hayatımızdaki en önemli başarılardan birine doğru koşuyoruz. Hem ahirette karşımıza çıkacak. Hem dünyada çoluk çocuğumuza anlatacağımız en önemli zafere doğru koşuyoruz. Biz bu zaferin heyecanını da bu zaferin ışığını da hem sizlerin gözünde hem sahada görüyoruz.” İfadelerine yer verdi.

“BOLU’YU TEKRAR GERÇEK BELEDİYECİLİKLE KAVUŞTURACAĞIZ”

Sahada basmadık yer bırakmayacaklarını da ifade eden Demirkol; “Ben bu vesileyle teşkilatımıza, belediyemize emek vermiş, hiç nefis yapmadan Allah rızası için ilimize davamıza ve teşkilatımıza bir noktada iyi olsa katkı sağlamayı hayatının en önemli vazifesi edinmiş bütün teşkilat büyüklerimize, kadın kollarımıza, kadın kollarımızın kıymetli mensuplarına çok teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki hiçbir çalışma boşa gitmeyeceği gibi her bir çalışmanın en temel anahtarının iyi niyet olduğu gibi biz niyetleniyoruz ve heyecanla söz veriyoruz. Gece gündüz çalışarak Allah’ın izniyle Bolu’yu tekrar gerçek belediyecilikle kavuşturacağız.” Şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ