(Basın Bülteni) - AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve belediye başkan aday adayları, Bahçelievler Pazarı’nda vatandaşla bir araya geldi.

AK Parti belediye başkan aday adayları sahada vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in öncülüğünde Bahçelievler Mahallesi semt pazarına ziyaret eden AK Parti belediye başkan aday adayları birlik beraberlik mesajı verdi.

Sahaya inen AK Parti belediye başkan aday adayları Süleyman Özbağ, Muhammed Emin Demirkol, Mustafa Deverenli, Selami Konyalıoğlu ve Reşat Özcan AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in öncülüğünde ve Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay’ın eşliğinde Bahçelievler Mahallesi semt pazarını ziyaret etti. Vatandaş ve esnafla sohbet eden AK Parti ekibi, Bolu’nun hak ettiği belediyecilik anlayışını tekrar hayata geçirmek için Bolu’da yapılması gereken projeleri anlattı.

Bolu’nun geleceği için çalıştıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Suat Güner “Bolu halkına yakışır, çalışkan bir belediye için biz geliyoruz” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE