Türkiye Karate ve Muaythai Şampiyonluğunu elinde bulunduran Ceren Bağcı Türkiye Şampiyonu oldu. Bolu’ya altın madalya ile dönen genç sporcuyu başarısından dolayı AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek arayarak tebrik etti.

10-11 Haziran 2023 tarihlerinde Kırşehir'de düzenlenen Okul Sporları Türkiye Karate Şampiyonasına katılan büyük yetenek Ceren, tüm rakiplerini tek tek eleyerek geçen seneki şampiyonluk unvanını korudu.  6 yıldır önce Karate ve sonra da Muaythai kurslarıyla spora başlayan Dörtdivan'lı Ceren hem Karate hem Muaythai'da kilosunda şampiyonluğu hiç kimseye kaptırmıyor. İlimiz milli takım antrenörleri Emrah Sarıcaer ve İbrahim Damar'ın emekleriyle her geçen yıl başarısını arttıran şu anda sayısız Türkiye derecesi yanı sıra Avrupa dereceleri bulunan Ceren'in sıradaki amacı Dünya Şampiyonluğunu Bolu'ya getirmek.

SEN BİZİM UMUDUMUZ VE GURURUMUZSUN

Yetenekli genç sporcunun başarısını öğrenen AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek önce başarılı sporcunun hocası İbrahim Damar’ı aradı, sporcu ve Karate sporunun Bolu’da ki durumu hakkında bilgiler aldı. Coşkunyürek, Damar’a herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Antrenörüyle yaptığı konuşmanın ardından Ceren Bağcı’yı telefonla arayarak başarısından dolayı “Ceren seni tebrik ederim. Başarıların daim olsun kardeşim. İnşallah bu Türkiye Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya Şampiyonluğu getirsin. Başarılar dilerim. Hocanı da aradım onu da tebrik ettim. İnşallah hocanızla birlikte çalışmalar verimli olur. Ülkemizi temsil edersin bizde gurur duyarız. Dörtdivanlı Ceren kızımız bizim umudumuz deriz, gururumuz deriz.” sözleriyle tebrik etti.

Coşkunyürek öğrenim hayatı hakkında bilgi aldığı genç sporcuya eğitim hayatında da başarılar diledi.  

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ