(Haber: Huri Afacan) – AK Parti’den istifa eden Metin Soygür, Mudurnu’da bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.

Geçmiş dönem Mudurnu Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Metin Soygür, kendisine haksızlık yapıldığını belirterek, AK Parti’den istifa etmişti. Soygür, istifasın ardından, Mudurnu’da bağımsız aday olarak yola devam etme kararı aldı.

Mudurnulu vatandaşların desteğini beklediğini aktaran Soygür, “Daha güzel, daha müreffeh, sosyal ve kültürel olarak gelişmiş, gençlerimizin terk etmediği bir Mudurnu için 31 Mart'ta bizlere vereceğiniz yetkiyi alabilmek için, bağımsız olarak Mudurnu Belediye Başkanlığı'na adaylığımı ilan ediyorum. Bu vesile ile de başta genel merkezimizde, komisyonlarda bizlere kefil olan siyasi büyüklerime, üç aydan bu yana bizlere ilgi, alaka ve teveccüh gösteren siz Mudurnulu hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Desteklerinizle yeniden bu yola çıktık. 31 Mart Seçimlerinde  yine desteklerinizi bekliyor, sevgi, saygı ve muhabbetle hepinizi selamlıyorum” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE