(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- AK Parti Bolu İl Başkan Yardımcısı, ilimizin genç iş insanlarından İlhami Akça, AK Parti’den Bolu Belediyesi Meclis Üyeliği için aday oldu. Akça, AK Parti çatısı altında sürdürdüğü siyasi kariyerine daha profesyonel devam etmek adına başvurusunu tamamladı.

İlimizin önemli iş insanlarından olan AK Parti Bolu İl Başkan Yardımcısı İlhami Akça, 31 Mart seçimlerinden AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. Akça, yıllardır AK Parti çatısı altında sürdürdüğü siyasetle ön plana çıktı.

Konuyla ilgili AK Parti Bolu İl Başkan Yardımcısı Akça, yaptığı açıklamada; “Belediye demek hizmet demek, bizler de gerçek belediyeciliğin halkla ve şehirle buluşması için elimizi taşın altına koymaya hazırız” ifadelerini kullandı.

“Elimizi taşın altına koymaya hazırız”

Bolu sevdasını, ilimize hizmet ederek taçlandırmak için belediye meclis üyeliğinde aktif görev almaya talip olduğunu dile getiren Akça; “Bolu’da doğmuş, büyümüş ve yerlisi olarak yaşamaktan gurur duyduğum memleketimin, maruz kaldığı sorunların ve hemşerilerimin başa çıkmaya çalıştığı tüm sıkıntıların farkındayım. Belediye demek hizmet demek, bizler de gerçek belediyeciliğin halkla ve şehirle buluşması için elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

“Bolu sevdasını çok yukarılara taşımaya söz veriyorum”

Bolu’yu daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağını belirten Akça; “Bolu’da yetişmiş biri olarak, bizden sonra gelecek gençlere de yol açmak, yaşanılabilir bir memleket bırakmak, sokaklarında güven dolu mutlu çocuklar görebilmek adına, yıllarını, emeğini, yüreğini bu şehre feda etmiş hemşerilerimiz adına, ülkenin uzak yakın demeden her bir yöresinden çalışmaya gelmiş, ekmeğini bu topraklarda kazanmaya gelen tüm esnaf, memur ve işçi arkadaşlarım adına, el ele vererek Bolu sevdasını çok yukarılara taşımaya söz veriyorum” şeklinde konuştu.

“Rant için değil hizmet için görev almak için yola çıktım”

Akça, dürüst siyaset için yola çıktığının altını çizerek: “Yerel yönetimde liyakatin ve dürüst siyasetçiliğin öncüsü olmaya, rant için değil hizmet için görev almaya, şehrimizi eksiksiz bir yaşam alanına dönüştürmek için çalışmaya; şerefimi, namusumu, yüreğimi koyuyor, tüm Bolu halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“Görev ve sorumluluktan kaçmayacağım”

Genç yaşına rağmen, kısa süre içinde kendisine verilen tüm görevleri başarı ile icra etmekten çekinmeyeceğini ifade eden İlhami Akça, ileriki süreçte de kendisine verilecek yetki ve sorumlulukları yerine getirmekten imtina etmeyeceğini sözlerine ekledi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ