(HABER: ASLI AKIŞ)- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın orman köylülerinin sorunlarını hiçbir milletvekilinin gündeme getirmediği söylemine ağır dille yüklendi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Gazeteciler soruyor Başkan Tanju Özcan cevaplıyor” programının konuğu oldu.

Bolu Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ali Atalay’ın “Milletvekili olan Tanju Özcan Alaaddin Yılmaz hakkında paylaşımlarda bulundu. Sonrasında Belediye Başkanı olan Tanju Özcan yerelden ziyade ulusal siyaset açıklamalar yaptı. Neden böyle bir yol izliyorsunuz?” sorusu üzerine Başkan Özcan verdiği cevapla milletvekillerine gönderme yaptı.

“MİLLETVEKİLLERİNİN HİÇBİRİ BUNLARI GÜNDEME GETİRİYOR MU?”

Soru üzerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Ben milletvekili iken bilgi sahibi olarak eleştirilerimi yapar, sorularımı sorardım. 625 tane mecliste konuşmam var. Bolu belediyesi ile konuşma sayısı 10-15’tir. Onun dışında tabi Bolu ile ilgili patates üreticileri, tavukçuların, orman köylüsünün sorunlarını dile getirdi. Bak şimdi milletvekillerinin hiçbiri bunları gündeme getiriyor mu? Parti ayırt etmeksizin söylüyorum. Seçimden bu yana 6 ay geçti. 1 tane milletvekilini meclis kürsüsünde gördünüz mü? Ulusal konularla ilgili de mecliste çok konuşmam var. Pişman olduğum hiçbir konuşmam yok.” dedi.

Başkan Özcan’ın bu sözlerine ise Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül’den sosyal medya hesabı X’den verdi veriştirdi.

“BİZ KÖYLÜNÜN TA KENDİSİYİZ SAYIN TANJU BAŞKAN”

Akgül; “Bolu Belediye Başkanı yalan makinası beyefendi 11/10/2023 tarihinde mecliste ki konuşmamızı duymamış sanırım. Yine promil yüksek sanırım. Biz köylünün ta kendisiyiz Sayın Tanju başkan.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Özcan’ın Akgül’ün verdiği cevabına ise karşılık verip vermeyeceği merak konusu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ