AK Parti Bolu Kadın Kolları Kızılay Haftası kapsamında “Kan Ver Hayat Kurtar” kampanyasına destek vererek kan bağışında bulundu.

 Haber: Aslı Akış

 Kızılay Haftası dolayısıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, AK Parti kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti kadın kolları tarafından Türk Kızılayı’nın 151. Yılı ve Kızılay Haftası nedeniyle 81 ilde eş zamanlı olarak kan bağışında bulundu. AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanlığı ise düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek verdi.

 Kampanya kapsamında, Bolu Valiliği önünde bulunan Kızılay Gezici Kan Bağışı istasyonuna gelen partililer, burada form doldurarak kan bağışında bulundu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, 81 ilde eş zamanlı kan bağışına destek verdiklerini söyledi.

Çağalı; “Kan bağışı, hem halka hem de Hak'a hizmettir. Kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğu düşüncesiyle kan bağışı kampanyasına katıldık. İnsana en büyük değeri veren medeniyet birikimimizin bir gereği olarak, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında hiçbir çıkar gözetmeksizin yardıma koşan Türk Kızılayı'nın her zaman yanında yer alıyoruz. Türk Kızılayı'nın değerli yönetici ve çalışanları ile hayırsever vatandaşlarımızın “ Kızılay Haftası'nı kutluyorum." dedi.

“Kan vermek hayat kurtarır” düşüncesinden yola çıktıklarını belirten Çağalı, bütün vatandaşları kan vermeye davet ettiklerini dile getirdi.

Çağalı, düzenledikleri kampanya kapsamında başta kadın kolları üyeleri olmak üzere, tüm partililerin kan bağışı kampanyasına katkı vermeye çalışacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim