(Özel Haber: Oğuzhan EKE) - Bolu Belediyesi Eski Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti’nin belediye başkan adaylığına ilişkin, “Aday değiliz ama bize ‘Aday ol’ derlerse tabi ki partim için her şeye ‘Evet’ deriz” dedi.

AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayı, 15 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenecek programda açıklanacak. AK Parti adayının açıklanmasından önce Bolu kulislerinde Bolu Belediyesi eski Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın adı ön plana çıkıyor.

“HER ŞEYE ‘EVET’ DERİZ”

Adaylığı konusunda netlik bulunmazken, Yılmaz, Köroğlu Haber’e özel açıklama yaptı. AK Parti’nin Bolu kurucusu olduğunu hatırlatan Yılmaz, “Ben bu partinin kurucusuyum. Biz aday değiliz ama bize ‘Aday ol’ derlerse tabi ki partim için her şeye ‘Evet’ deriz” dedi.

“EN BÜYÜK MÜKÂFAT DA BUDUR”

Yılmaz, kamuoyunda kendisine gösterilen ilgiye dair de “10 yıl meclis üyeliği, 15 yıl da belediye başkanlığı yaptığımız dönemde, yaptıklarımızla bir iz bırakmışız. En büyük bizim için mükâfat da budur. Sokakta rahat dolaşabiliyoruz, selam veriyorlar, ilgi görüyoruz. Allah’a binlerce şükür… Ama tabi AK Parti sayesinde belediye başkanı olduk ve o sayede bu görevleri yaptık. Üstünden 5 yıl da geçtikten sonra da beni anıyorlar ise hepsinden Allah razı olsun. Tabi bu işi kiminle yaptık, belediye çalışan ekibimizle beraber yaptık. Tabi başta ben olduğum için ben öne çıkıyorum ama bir ekip çalışması olarak değerlendirmek lazım. Çalışan işçisinden, memuruna; mühendisinden, başkanına, başkan yardımcısına kadar hepimizin gayretleriyle böyle bir teveccüh gördüysek Allah’ıma binlerce şükür…” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE