(Basın Bülteni) - Bolu Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şube Başkanı Ramiz Güleç ve dernek üyeleri Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Bolu İl Başkanlığını ziyaret etti.

Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesi, BTP Bolu İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Ziyarette BTP Bolu Belediye Başkan adayı Mustafa Yağcı, BTP Kıbrıscık Belediye Başkan Adayı İsmail İnceayan, BTP Mengen Belediye Mustafa Çelik, BTP Seben Başkan Adayı Ali Altınel, BTP Taşkesti Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Yamak, BTP Karacasu Belediye Başkan Adayı Emrah Karakaya, BTP Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkanı Seyyit Ali Yaman, BTP Bolu kadın kolları ve gençlik kolları bulundu.

Gündeme dair sohbet edilen birliktelikte Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesi Başkanı Ramiz Güleç, birlik ve beraberlik mesajları verdi. BTP Bolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Yağcı; Yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti. Yağcı, milletin ve Boluluların Atatürk ve Ehli beyt sevgisinde buluşması gerektiğini vurguladı. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin Türkiye’de, bu şekilde devam edebileceğini dile getirdi.

Toplu fotoğraf çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Editör: Oğuzhan EKE