Bolu İl Özel İdaresi, amatör futbol kulüplerine malzeme desteği sağladı.

Karaçayır Mahallesi'ndeki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tesislerinde malzeme dağıtım törenine Vali Erkan Kılıç, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Muzaffer Akdoğan, amatör kulüplerin başkanları ve sporcular katıldı.

“Tüm branşlarındaki sporcularımıza başarılar diliyorum”

Sporun mutlaka yapılması ve desteklenmesi gerektiğini belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, “Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın spora teşvik edilmesi gerekmektedir. Çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri amacıyla devletimizin imkânlarıyla ilimizdeki spor tesislerinde düzenlemeler yapıyoruz. Sporun her alanında olduğu gibi amatör spor kulüplerimizi ve sporcularımızı desteklemek üzere de yasalar ve imkânlar ölçüsünde, İl Özel İdaremiz her yıl belli miktarda yardım yapmaktadır. Amatör spor kulüplerine verilmek üzere Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun önerileri doğrultusunda gerekli malzeme tespiti yapılarak dağıtımları sağlandı. Boluspor'umuz başta olmak üzere sporun tüm branşlarındaki sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Kılıç ile beraberindekiler Bolu Valiliği İl Özel İdaresi tarafından temin edilen spor malzemeleri futbol, teakwondo, basketbol, voleybol, güreş branşlarındaki sporcular ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde spor yapan sporculara verildi.

Editör: Servet GÖKÇEK