Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde aday memurluk sürecini başarıyla tamamlayan 9 idari personel, yemin ederek asli memurluğa atandı.

Haber Merkezi

Rektörlük İdari Birimler Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen yemin törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Genel Sekreter Yardımcısı Nihani Yıldırım, Personel Daire Başkanı Mustafa Tanrıkulu, Personel Daire Başkanlığı Sicil ve Hizmetiçi Eğitim Şube Müdürü Özlem Başaran, fakülte sekreterleri, şube müdürleri, idari personel ve aday memurlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Personel Daire Başkanı Mustafa Tanrıkulu, temel ve hazırlayıcı eğitimleri başarıyla tamamlayarak asli memurluğa atanan personelleri tebrik etti.

Genel Sekreter Yardımcısı Nihani Yıldırım da, asli memurluğa atananları kutlayarak, toplumun milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, kurumsal aidiyete uygun uyum içinde çalışan, azimli ve gayretli memurlar olmalarını temenni etti.

“Aday Memurları, Asli Memurluğa Hazırlayan Personelimize Teşekkür Ederim”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz ise, aday memurların temel ve hazırlık eğitim süreçlerinde başta Personel Daire Başkanı Mustafa Tanrıkulu ve Şube Müdürü Özlem Başaran olmak üzere emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

30 yılı aşkın köklü bir akademik ve idari tecrübeye sahip olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde uzun yıllardır süregelen ciddi bir çalışma iklimi olduğunu kaydeden Prof. Dr. Gündüz, asli memurluğa atanan personele devletine ve milletine bağlı, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na ve kurum aidiyetine uygun olarak, Üniversitenin kucaklayıcı yapısı altında hep birlikte, başarılı ve verimli bir çalışma hayatı temenni etti.

Konuşmaların ardından temel ve hazırlayıcı eğitimleri başarıyla tamamlayan 9 aday memur, yemin ederek asli memurluğa atandı. Yemin belgelerinin takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ