Akay Kardeşler Bolu 1. Amatör Kümede Play-Off karşılaşmalarında hafta sonu oynanan Aladağspor-Geredespor maçının son dakikalarında yaşanan olaylar sonrası ortam bir hayli gerildi.

Haber Merkezi

Liderin takipçisi olan Aladağspor, karşılaşma sonunda maçı yöneten orta hakem Can Turgut’a tepki gösterdiler.

Haftanın maçında istenmeyen olaylar yaşanırken, karşılaşmanın hakeminin verdiği karar tepki aldı. Aldağspor yönetimi maça atanan Can Turgut şikâyetçi oldu. Aladağsporlu yetkililer; “İl hakem kurulunun lider Geredespor’un 4 karşılaşmasına neden Can Turgut’un atandığına dair açıklama yapmasını bekliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Aladağspor yönetimi, Play-Off’ta bizim Geredespor ile oynadığımız iki maçımıza da Can Turgut atandı. Liderin diğer karşılaşmalarını da Can Turgut yönetti bunu kim bize açıklayacak diye tepki gösterdiler.

Karşılaşma sonunda yaşanan saha olayları sonrası da maçın hakeminin karşılaşmayı normal sürede bitirdiğini ve neden maçı tatil etmediği konusunda tepkilerini dile getirdiler. Aladağspor ile Geredespor arasında oynanan karşılaşma 1-1 sona erdi.

Yaşanan olaylar sonrası Geredespor’dan 6 oyuncu, 1 teknik adam ve 1 yönetici kırmızı kartla cezalandırılırken, Aladağspor’dan ise 7 oyuncu, 1 teknik adam kırmızı kartla cezalandırıldı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ