Bolu Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Durak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çerçevesinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısından seslenerek; “Türk ve Türkiye Yüzyılına ulaşmaktan başka bir seçenek de tanımıyoruz, tanımayacağız. Zayıflamayacağız, zaafa düşmeyeceğiz, Türk milletini zafer günlerine elbirliğiyle taşıyacağız. Başaracağız, asrın idrakine Türk milletinin şanını ve şerefini ilimizde gururla söylettireceğiz” dedi.

Haber: Aslı Akış

Seçim atmosferinin ve heyecanının yaşandığı Milliyetçi Hareket Partisinde Bolu milletvekili adayları “Önce Ülkem, Önce Milletim Şiarıyla” sahneye çıktı. Kendilerine verilen sorumluğun farkında olduklarına işaret ederek Bolululardan yetki istediler. MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, MHP Bolu Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak Cumhuriyetin 100. Yılında Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapmak için gayret göstereceklerini kaydetti.

“ZİLLET İTTİFAKININ ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Durak, millet ittifakını hedef göstererek, Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Durak; “14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde partilerin çoğu çeşitli ittifaklarla yarışa gireceklerdir. Bir yanda MHP’nin de içinde olduğu Cumhur İttifakı, diğer yanda Millet İttifakı yer alırken Muharrem İnce de Cumhurbaşkanlığı için mücadele edecek. Bir yanda Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacak diğer yanda yeminli Türk düşmanlarının da destek verdiği Zillet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. 14 Mayıs’ta yapılacak Seçimlerde, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye ya küresel emperyalizme meydan okumayı sürdürecek, ya da teslim olacak zillete düşecektir” diye konuştu.

“KARAR DA, İRADE DE, AZİM DE BİZİMDİR”   

Sandığa giden seçmenlere dikkat çeken bir mesaj da veren başkan Durak; “14 Mayıs’ta, ya 21. Yüzyılı Türk asrı yapacağız ya da zilletin pençesine düşüp kıvranacağız.14 Mayıs’ta, ya bölgesinde güçlü, istikrarlı, dirayetli bir Cumhuriyeti yeniden ihya edeceğiz ya da Batı’dan emir alan, aciz bir Türkiye’de yaşayacağız! 14 Mayıs’ta, ya Türkiye ve Türklük sevdalıları bayram edecek ya da küresel güçlerin maşaları zafer naraları atacak! Bu seçimlerde ya terörden tamamen kurtulmuş bir Türkiye’de yaşayacağız ya da PKK’nın, FETÖ’nün kol gezdiği bir ülkede yeni şehitlere ağıt yakacağız! Ya milli iradeyi meclise taşıyacağız, ya da terör örgütlerinin yancısı oldukları kumar masasına düşeceğiz! Ya Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkacağız ya da zillet sofrasına meze olacağız! Karar da, irade de, azim de bizimdir. Ya yerli ve milli olacağız ya da küresel emperyalizmin insafına terk edileceğiz. Zillete düşmeyi, sonu belli olmayan maceralara, sahte vaatlere kanamayız. Bolu’da yaşayan hemşerilerim buna asla rıza göstermez, müsaade etmez” ifadelerini kullandı.

“MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET OLARAK ALNIMIZ AÇIK BAŞIMIZ DİK”

İlhan Durak, Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak alnımız açık başımız dik bir şekilde seçimlere girdiklerini ifade ederek,  “Zillet ittifakını destekleyen partilere ve gruplara da dikkatinizi çekmek istiyorum! Kılıçdaroğlu’nu kimler destekliyor? Öncelikle belirteyim ki terör Örgütü PKK destekliyor. Kandil’deki caniler bunu açıkladı. Başka HDP destekliyor, Türkiye İşçi Partisi destekliyor, Emek Partisi destekliyor, Halkın Kurtuluş Partisi destekliyor, Toplumsal Özgürlük Partisi destekliyor! Hain terör örgütü FETÖ destekliyor, LGBT’liler destekliyor! Ha bir de utanmadan kendilerine milliyetçi, vatansever diyen İyi Parti destekliyor. Hem vatanseverim diyeceksin terör uzantılarıyla yan yana geleceksin!  Hem milliyetçiyim diyeceksin, HDP ile aynı mevzide yer alacaksın! Hem Türk ahlakından bahsedeceksin LGBT’lilerle omuz omuza olacaksın! Kusura bakmayın Türk Milleti, Kumar Masasına dönenleri unutmayacaktır! Türk Milleti, HDP ve terör örgütleriyle aynı safta yer alanları affetmeyecektir! Hamd olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak alnımız açık başımız dik bir şekilde seçimlere giriyoruz. Ve inanıyoruz ki, Milliyetçi Hareket Partisi çok güçlü bir şekilde meclise girecek, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir! Adayımız belli, kararımız nettir” şeklinde konuştu.

IMG_7667IMG_7624

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ