(HABER: SELDA SELİN ÖZBAY) - Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Başkanı Cemil Yıldız, yönetim kurulu ile birlikte Bolu Asrın iş İnsanları derneğine ziyarette bulundu.

3. Olağan kongrenin ardından bayrağı kurucu Başkan Adnan Danışman’dan devralan Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Başkanı İ. Cemil Yıldız, beraberinde yönetim kurulu ile birlikte yeni dönem yapılanması ve planlamaları kapsamında Bolu şubesini ziyaret ederek İl yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi.

Yurt içi ve yurtdışında aktif olan Asriad şubelerini ve gelen şube taleplerini değerlendirmek üzere beraberinde yönetim kurulu ile birlikte Türkiye turuna çıkan Cemil Yıldız şunları söyledi; “Yeni dönem çalışmalarımızı aktarmak, beklentilerimizi anlatmak, şubelerimizin bizden talep ve beklentilerini öğrenmek için Bolu’dayız. Bizleri ağırlayan Bolu İl başkanımız Kadir Biçer, yönetim kurulu ve üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“YENİ OSB İÇİN BAKAN İLE GÖRÜŞECEĞİM”

Bolu’nun ekonomisinin hızlı ve planlı büyümesi için gerekli görüşmelerde bulanacağını belirten Yıldız, “30 milyon nüfusa 2 saat mesafedeki Bolumuzu turizm ve sanayileşme konusunda daha ileri düzeyde görmek istiyoruz. Ekonomisini hızlı planlı ve nitelikli büyütebilmesi için sanayileşmeye ihtiyacı var. Şubemizin taleplerinden gördüğümüz kadarıyla ikinci bir Organize sanayi açılması gerekiyor. Bolu şubemiz bu konuda gerekli çalışmayı yapmış, yer üretilmesi konusunda takıldığı prosedürleri çözmek için en kısa zamanda tekrar ziyarete gelerek Valilik ve TSO ile görüşmeler sağlayıp konuyu bizzat takip ederek ilgili bakanlara aktaracağım” ifadelerini kullandı.

“YATIRIM TEKLİFLERİ BEKLİYORUZ”

Bolu için yatırım tekliflerini beklediğini söyleyen Yıldız, “ Bolumuzun İş İnsanlarından bizlere projeler üreterek yatırım teklifleri yapmalarını bekliyoruz, gerekli sermaye ve yatırım gücünü Bolu’ya aktarmaya, İş İnsanlarımızla ortak projelerde buluşmaya hazırız” dedi.

Ziyaretleri için teşekkür eden Bolu il başkanı Kadir Biçer, Sayın Genel Başkanımızın ilk ziyaret duraklarından olmak bizler için onur verici. Genel merkezimizin yeni dönemde bizlerden beklediği talepleri yerine getirecek kadrolara sahibiz. Şehrimiz için çalışmalarımızda arkamızda olduklarını görmek bizlere güç veriyor. Bolumuzun güçlü bir ekonomiye sahip olması için var gücümüzle çalışarak sorumluluk almak ana prensibimiz, bu kapsamda genel merkezimizle sürekli istişare halinde olarak ilerleyeceğiz” dedi.

Editör: Servet GÖKÇEK