Bolu Belediyespor Bocce takımı Sporcuları ve Antrenörü Fas / Marakeş şehrinde düzenlenen Bocce Gençler Dünya Şampiyonasına katıldı. Açılış seremonisinde Türkiye’yi temsilen Belediyespor sporcusu Emirkan Kolay yürüyüşe katıldı.

Bolu ilini hem yurt içi hem yurt dışında en iyi şekilde temsil eden ve Bolu ilinin tanıtılmasında en önemli rollerden birini oynayan Bolu Belediyespor, Fas’ın Marakeş şehrinde düzenlenen Bocce Gençler Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmek üzere milli formayı giydi.

2-9 Mayıs 2018 tarihlerinde Fas/Marakeş’te düzenlenecek olan ISF GYMNASIADE 2018 Gençler Dünya Şampiyonasında Milli takımımızı temsilen Bocce Erkek Takımını Bolu Belediyespor Bocce Takımı sporcuları Emirkan Kolay, Mert bizimyer ve Melih Gülay temsil edecekler. Milli takım antrenörü olarak ise Bolu Belediyespor Bocce takımı Antrenörü Taner Şanlı görev alıyor.

Bocce de Ülke olarak ilk defa yer alınan bu organizasyonun açılış seremonisinde ise Türkiye’yi temsilen yürüyüşe katılan isim Bolu Belediyespor sporcusu Emirkan Kolay oldu.

Editör: TE Bilisim