Bolu’da, etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi karla kaplandı. Yağmurla karışık başlayan kar yağışı kısa sürede kenti beyaza bürüdü. Cadde ve sokakların yanı sıra, park, bahçe ve çatılar da karla kaplandı. Kar kalınlığının 30 santimetreyi bulduğu merkezde, kar altında kalan araçlar ise vatandaşlar tarafından temizlendi. 

Haber: Aslı Akış 

Salı günü öğle saatlerinde başlayan ve Çarşamba günü de aralıklarla devam eden kar yağışı cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Kar kalınlığının 30 santimetreyi bulduğu kent merkezinde sabah evlerinden çıkan vatandaşlar, karla kaplı araçlarını temizlemek için dakikalarca uğraştı.

Kara hazırlıksız yakalanan sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekerken, vatandaşlarda yürümekte zorlandı. Öte yandan, ağaçların ve bazı yapıların üzerinde biriken beyaz örtü kartpostallık manzaralar oluşturdu. Kar ve buzlanma nedeniyle okulların tatil olduğu Bolu’da, öğrenciler de evlerinden çıkarak karın tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar ise karın güzelliğini ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektiler.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim