Bolu Emniyet Müdürlüğü personeli, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’nci yıl dönümü nedeniyle Türk Kızılay’ın başlattığı kan bağışı ve kök hücre kampanyasına destek verdi. Kampanya kapsamında Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’da kan bağışladı.

Haber: Aslı Akış

Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü hem polis haftası hem de Ramazan ayı olması sebebi ile örnek bir davranışa imza attı. Türk Kızılay’ı Bolu Emniyet Müdürlüğü hizmet binası içerisine kan alma ünitesi kurdu. Mesai saatlerini bitirip evlerine gidip iftarlarını yaparak kan alma ünitesine gelen başta Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, şube müdürleri, amirler ile çok sayıda polis, ilk olarak form doldurup kayıt yaptırdı, akabinde sağlık kontrolünden geçirildi. Uygun koşulları sağlayan tüm emniyet mensupları sırayla pandemi döneminde kan bağışlarının azalması sebebini de göz önünde alarak kan kök hücre bağışında bulundu.

“AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK”

Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, farkındalık yaratmak ve Türk Kızılay’ına destek olmak amacıyla kan bağışında bulunduklarını kaydetti. Kampanyada destek olan İl Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Türk Kızılay’ı bağış sonrası Emniyet Müdürlüğü personeline ikramlarda bulundu.

ÖRNEK DAVRANIŞ SERGİLEDİLER

Bolu İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve  Bolu İl Emniyet Müdürlüğü personeli,  kan bağışında bulunarak Kızılay’ın kan stoklarına destek vermenin yanı sıra, tam bir toplumsal dayanışma örneği sergilediler.

Editör: TE Bilisim