Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından düzenlenen E-Satranç Turnuvası’nda, Bolu Ülkü Ocakları’nı temsil eden Oğuzhan Karakuş birinci oldu. Karakuş’a ödülünü Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül takdim etti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından BilgiOcakta.com sitesi üzerinden Türkiye Geneli E-Satranç Turnuvası düzenlendi. Bolu Ülkü Ocakları’nı temsilen yarışmaya katılan Oğuzhan Karakuş Türkiye birincisi oldu.

 Ülkü Ocakları Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından gönderilen tablet ödülü, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül tarafından yarışmada birinci olan Oğuzhan Karakuş’a takdim edildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, yarışmada birinci olan Oğuzhan Karakuş’a teşekkür ederek, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimizin düzenlediği BilgiOcakta.com sitesi üzerinden yapılan Türkiye Geneli E-Satranç turnuvası geçtiğimiz pazar günü sonra ermiştir. Türkiye'nin dört bir yanından katılımcısı bulunan ve sanal ortamda gerçekleşen bu turnuvada Ülküdaşlarımız kıyasıya mücadele etmişlerdir. İlimizi ve Bolu Ülkü Ocaklarını temsilen katılan ülküdaşımız Oğuzhan Karakuş ise tüm rakiplerini geride bırakarak Bilgiocakta E-Satranç Türkiye şampiyonluğuna yükselmiş ve birinci olmuştur. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın ülküdaşımız için göndermiş olduğu şampiyona hediyesi tableti biz de Genel Başkanımız adına Oğuzhan Karakuş kardeşimize teslim ediyor ve tebriklerini iletiyoruz. Bolu Ülkü Ocaklarını ve ilimizi onure eden kardeşimizi de biz de tebrik eder başarılar dileriz. Bolu Ülkü Ocakları olarak proje ve faaliyetlerimiz ile göz doldurmaya gönül feth etmeye devam edeceğiz. Türk gençliğini bilgiocakta.com sitemizdeki yarışmalara katılarak hem bilgilerini ölçme hem de ödüllere kavuşma imkânları olduğunu hatırlatıyor ve bilgiocakta sitemize üye olmalarını tavsiye ediyoruz. Unutmayınız ki "Bilgiocakta" olur” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim