(Haber: Aslı Akış) - Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok ve İl Ocak Yönetimi MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Sekreteri İlhan Durak’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin oluru, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın takdiri ile Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığına atanan Sedat Tok, Ankara’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

MİLLETVEKİLİ İSMAİL AKGÜL'E ZİYARET

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok’un İl Ocak Yönetimi ile birlikte ilk durağı Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu. Burada Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül’e ziyarette bulunan Tok, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı çalışmalarından bahsetti.

ÖZEL HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Akgül’den ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tok ve yeni yönetimine başarılar diledi. Daha sonra 14 Mayıs Milletvekili seçimleri sürecinde Akgül için hazırlanmış objelerden özel olarak hazırlanmış hediye takdimi yapıldı. 

BAŞKAN TOK’TAN GENEL BAŞKAN YILDIRIM’A ZİYARET

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok’un İl Ocak Yönetiminin ikinci ziyareti Ülkü Ocakları Genel merkezine gerçekleşti. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile bir araya gelen Tok, yeni dönemde gerçekleşen ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

“BOLU ÜLKÜ OCAKLARI ÇALIŞMALARINI TAKİP EDİYORUZ”

Bolu Ülkü Ocakları’nın yapmış olduğu çalışmaları memnuniyetle yakından takip ettiklerini belirten Yıldırım,  Ülkü Ocakları il ve ilçe teşkilatları ile 2024 Lider Ülke Türkiye hedefi doğrultusunda durmaksızın çalışmaların sürmesi doğrultusunda emir ve talimatlarını iletti.

Ziyaretin sonunda Tok, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a hediye takdim etti.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız, Yolbaşcımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendiyi ziyaret ettik. Genel Başkanımızın emir ve talimatlarını aldık. Bolulu hemşehrilerimize, ülküdaşlarımıza selamlarını ilettiler.” dedi.

İLHAN DURAK BAŞARILAR DİLEDİ

Ülkü Ocakları genel merkezindeki bir diğer ziyaret Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Sekreteri İlhan Durak’a gerçekleştirildi. Makamında Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok ile ocak yönetimini ağırlayan Durak, yeni yönetime başarılar diledi.

 

Editör: Oğuzhan EKE