(HABER: AYNUR DURUKAN)- Bolu’da hayatını kaybedenlerin vefat haberlerini ve cenaze bilgilerini öğrenmek için Köroğlu Gazetesinin vefat sayfasını takip edebilirsiniz!

Bolu Belediyesi Mezarlık bilgi sistemi verilerine göre Bolu’da bugün hayata gözlerini yuman hemşerilerimizin defin bilgileri şöyle:

FERİDUN ÖZKAYA

Seben İlçesi halkından, Hacer ÖZKAYA’nın eşi, Engin ve Belgin ÖZKAYA’nın babaları, emekli Maliye memuru;

Cenazesi bugün Seben merkez Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Seben merkez mezarlığına defnedilecektir.

SUAT ÇETİN

Merhum İsmail ÇETİN ve Şeref ÇETİN’in oğulları, Sema ÇETİN’in eşi, Simay ve Kubilay ÇETİN’in babaları, İbrahim ÇETİN, Safiye ASLANTÜRK’ün kardeşleri;

Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Borazanlar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET KARAASLAN

Seben İlçesi Dedeler Köyü Güneşler Mahallesi halkından, merhume Firdevs KARAASLAN’ın eşi, Muhammet, Metin, Tekin KARAASLAN, Ayşe KAPTAN’ın babaları;

Cenazesi bugün Seben merkez Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Seben Dedeler Köyü Güneşler Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

Saat 11:00 da Aktaş Mahallesi Kızık Evi önünden otobüs kaldırılacaktır.

AZMİ TURAN

Çıkınlar Mahallesi halkından, merhum Turan TURAN’ın oğlu, Emine TURAN’ın eşi, Yüksel TURAN’ın ağabeyi, Mustafa TURAN, Aysel BİLGE, Aysun YAYLACI’nın babaları;

Cenazesi bugün Aşağı Çıkınlar Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Çıkınlar Mezarlığına defnedilecektir.

Köroğlu Haber ailesi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ