Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Takımı, Çanakkale Zaferi’nin 103. Yılı nedeniyle düzenlenen Köroğlu’nun torunları Çanakkale’de projesi kapsamında Çanakkale’ye gitti. Toplam 680 km. pedal çeviren 12. Sporcu, 5 gün boyunca yol alarak Çanakkale’ye ulaştı.

Proje hakkında bilgiler veren Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Takımı Antrenörü Salih Yerli şöyle konuştu; “Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi Spor Kulübü faaliyetleri kapsamında düzenlenen Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümünde Çanakkale Şehitlerimizi Anma Etkinliği kapsamında; toplumda spor başta olmak üzere bisiklet kullanımını, spor ve ulaşım aracı olarak yaygınlaştırma ve milli-manevi değerlerimizi yükseltme amaçlı Köroğlu'nun Torunları Çanakkale’de projemiz, 680 km pedal çeviren 12 sporcumuzun 5 günlük yolculuğu ile sona ermiştir.

Etaplar sırasıyla; 1. Gün Bolu-Sakarya, 2. Gün Sakarya-Yalova, 3. Gün Yalova –Bursa, 4. Gün Bursa-Bandırma, 5. Gün Bandırma-Çanakkale şeklinde olmuştur. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programına katılan sporcularımız şehitlik sonrası Çanakkale toprağı ile ilimize geri döndüler. Turumuz esnasında sporcularımızı yalnız bırakmayan, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü sn. Feyzullah Dereci Beye, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan Beye, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü V. Zekeriya Altuntaş ve Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Göktaş Beye, programın Yapımında Desteklerinden Dolayı Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem'e teşekkürlerimizi sunarız.

Okan Türk, A. Zafer Pala, Onur Çakırgöz, Volkan Arslan, Emir Yiğit, Enes Karakuş, Bayram Yerlikaya, İsmail Gülen, Yiğit Güroğlu, Sinan Yurtçu, Tunahan Erdoğar, Sefa Kuzu’ya ve yanlarında eşlik eden proje idarecisi Mehmet Karakaya’yı bu zorlu yolculuğu başarı ile tamamladıklarından dolayı tebrik eder; başarılarının devamını dilerim.”

Editör: TE Bilisim