Düzce Kiremitocağı Mahallesi sakinlerinden, eski Düzce Devlet Hastanesi’nde uzun yıllar ebe yardımcısı olarak görev yapan; Erkan Bektaş, Gazi Yılmaz Kaymaz, Nilüfer Esenoğlu, Reyhan Kaymaz ve Arzu Kaymaz’ın annesi Ayşe Çevik, yaşamını yitirdi.
Bolulu tanınmış iş insanı Erkan Bektaş’ın annesi olan Ayşe Çevik’in vefatı, ailesi ve yakın çevresinin yanı sıra Düzce ve Bolu iş dünyasında da üzüntüyle karşılandı.
Ayşe Çevik’in cenazesi, 9 Mayıs Cumartesi günü Kiremitocağı Mahallesi Günel Sokak’taki evinde helallik alınmasının ardından, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Kiremitocağı Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
KÖROĞLU HABER AİLESİ OLARAK MERHUMA ALLAH'TAN RAHMET, SEVENLERİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.





