(Haber: Oğuzhan EKE) - Bolulu siyasilerin katıldığı açılış programında yakın ve samimi diyalogları, ortamda yüzleri güldürdü.

Bolu Gazeteci ve Yazarlar Derneği Medya Evi açılışı gerçekleştirildi. Açılışta Bolu’nun milletvekilleri, siyasileri ve protokol üyeleri bir araya geldi. Programda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Partili siyasilerle olan yakınlığı dikkat çekti.

Yan yana oturan Belediye Başkanı Özcan ve MHP Milletvekili İsmail Akgül, sıkı bir sohbete koyuldu. Sohbet devam ederken, MHP İl Başkanı İlhan Durak, küçük bir nükte ile iki siyasiye seslendi.

Durak’ın, “Siz niye hep yan yana oturuyorsunuz ya?” söylemine, Akgül,  yine esprili bir yanıtla, “Çekiyor ya” diyerek cevap verdi.

Programda dikkat çeken bir diyalog da Başkan Özcan ve AK Parti İl Başkanlığı görevinden ayrıldığı belirtilen Suat Güner arasında geçti. Özcan, Güner’e “Eski başkan” diye seslendi. İkili arasında geçen diyaloğun bir kısmı duyulmazken, Güner, “Eskisi de yenisi de davet edilmişse her yere gelir” sözlerini söyledi.

Özcan ise programdaki protokol konuşma sırasına değinerek, “Emin Bey, eski il başkanına da konuşma var mı?” ifadelerini kullandı. Yaşanan diyaloglar, ortamda yüzlerin gülmesine neden oldu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Editör: Oğuzhan EKE