(Haber: Oğuzhan EKE) - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, “Öncelikli olarak o yolu yapacağız” dediği Çele Caddesi’nde asfalt serimi ve onarım çalışmaları yapılıyor.

Yukarısoku Mahallesi’ndeki Çele Caddesi’nde, asfalt ve bakım çalışması başladı. Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne ait ekipler, malzeme serimi yaparak yolu yeni asfalt ile kaplıyor.

Çele Caddesi’ne ilişkin 24 Kasım tarihinde katıldığı canlı yayında konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Bir Bahçelievler Mahallesi’nde, Ticaret Odası’nın bulunduğu bölgede eksik kalan yerimiz var bir de oraya öncelikli olarak o yolu yapacağız. Çift ekiple girip yolu tamamlayacağız ki o yolun önemli bir kısmı da Özel İdare’nin sorumluluğunda ama biz zaten Özel İdareye ait At Yaylası yolu dâhil olmak üzere birçok yere müdahale ettik, burayı da çözeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Bozuk asfalt ve yolun darlığı, güzergâhı kullanan; tır, otobüs, minibüs ve diğer araçların geçişini zorlaştırıyordu. Çele Caddesi’ne dair, bölgede yaşayan ve yolu kullanan vatandaşların birçok kez şikayetçi olduğu biliniyor.

Yoldaki çalışmaların kısa süre içerisinde bitmesi bekleniyor.

Çele Caddesi, Bolu’nun önemli sanayi kuruluşlarının yer aldığı bölgeye ulaşım imkânı sağlıyor.

Editör: Oğuzhan EKE