27. Dönem AK Parti Bolu Milletvekili Av. Arzu Aydın, 14 Mayıs’ta gerçekleşen 28. Dönem milletvekilliği seçimi ve 5 yıllık görevi boyunca kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine uygun göreceği yeni görevlerde çalışmak için gayret göstereceğinin de mesajını verdi.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimlerinde AK Parti listelerinden yeniden aday gösterilmişti.  Resmi olmayan seçim sonuçlarına göre AK Parti 1, MHP 1, CHP 1 milletvekili çıkardı.

27. Dönem AK Parti Bolu Milletvekili Av. Arzu Aydın, partisinin bugüne kadar farklı kademelerinde görev yaptığını belirterek;  “AK Parti’mizin 2001 yılında kurulmasıyla başlayan bu kutlu yolculukta İl Başkan Yardımcılığı, Kadın Kolları İl Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyeliği, Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcılığı ve 27. Dönem Bolu Milletvekili olarak başta siz değerli hemşerilerimizin, partimizin ve liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle birçok onurlu ve kutsal görevde bulunduk.” Dedi.

“BOLU’MUZDA ÇIKAN TABLO İLİMİZE HAYIRLI OLSUN”  

Bolu’nun ilk kadın milletvekili olarak mecliste 5 yıldır görevini yürüten Aydın, “Bu süre zarfında Bolu’muza, ülkemize ve partimize gece-gündüz durmadan, yılmadan, yorulmadan ve bıkmadan hizmet etmeye, milletimizin hizmetkarı olmaya gayret ettik. Bu gayretlerimizin neticesinde yine siz değerli hemşerilerimizin ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle 28. Dönem için 2. Sıradan bir kez daha Milletvekili adayı olarak gösterildik. Milletimizin iradesinin sandıkta tecelli ettiğine inanan bir anlayıştaki siyasi çizgimiz neticesinde Bolu’muzda çıkan tablonun ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

“ŞÜKRANLARIMI  SUNUYORUM”

Aydın, yayımladığı mesajında partisinin tüm kademelerinde çalışıp emek veren herkese, ailesine teşekkürlerini sunarak; “Seçim çalışmaları süresince SKM Başkanlığı başta olmak üzere; İl Başkanımıza, İlçe Başkanlarımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve pek tabii tüm yönetim kurulu üyelerine ve meclis üyelerine şükranlarımı sunuyorum.

Seçim günü fedakarca vazife yapan Sandık Başkanlarımıza, Müşahitlerimize, Okul ve Kat sorumlularımıza hassaten teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca TBMM’de birlikte teşrik-i mesai yaptığımız ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Elbette canımdan çok sevdiğim aileme; anneme, evladıma ve kardeşlerime her an yanımda oldukları için ve asla yalnız bırakmadıkları için en kalbi şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

“YENİ GÖREVLERDE TÜM İŞTİYAKIMIZLA ÇALIŞMAK İÇİN GAYRET EDECEĞİZ”

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen Boluluları da unutmayan Aydın, AK Parti’nin farklı kademelerinde görev verilirse gayretle çalışacağını ifade etti. Aydın; Bugüne kadar siyaseten gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımızı sorumluluk bilinciyle, evvel Hakk’ın ve halkın rızasını kazanmak için yaptık. Bugünden sonra da yine dava şuuru içerisinde ülkemiz ve şehrimiz adına çalışmaya, AK Parti’mizin ve liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bize uygun göreceği yeni görevlerde tüm iştiyakımızla çalışmak için gayret edeceğiz.

Bu vesileyle; Cumhur İttifakı’na, AK Parti’mize ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren Bolulu hemşerilerimize teşekkür ediyor, sizleri saygı ve hürmetle selamlıyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.