(HABER MERKEZİ)- Gelişim liglerinde mücadele eden Boluspor U15 takımı kendi sahasında Kastamonuspor ile karşılaştı. Kastamonuspor karşısında üstün bir oyun sergileyen kırmızı beyazlılar mücadeleden farklı skorla ayrıldı.

Boluspor U15 takımı gelişim liginde günü güzel bir futbol ortaya koydu. Saha ve seyirci avantajını iyi değerlendiren kırmızı beyazlılar karşılaşmanın başlarında oyunun üstünlüğünü eline aldı.

Boluspor U15 takımı, karşılaşmanın başında Yusuf ile öne geçti. Erken gelen golle beraber  rakibi karşısında arka arkaya ataklar geliştiren kırmızı beyazlılar Berke ile skoru 2-0’a getirdi maçın ilk yarısı Boluspor U15 takımının 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya Boluspor U15 takımı etkili başlayan taraf oldu. Kaptan Emre Soykan attığı şık golle farkı 3-0’a getiren golü Kastamonuspor filelerine gönderdi.

Bu gollere cevap veren misafir takım Kastamonuspor skoru 3-1’e getirdi. Kalesinde gördüğü gol sonrası oyundan düşmeyen Boluspor U15 takımı, Semih ile skoru 4-1’e getirdi.

Kastamonuspor, Boluspor kalesinde bir gol daha buldu. Bu golle skor 4-2’ye geldi. Boluspor U15 takımı, Kerem ve Semih ile 2 gol daha buldu. Karşılaşma Boluspor U15 takımının 6-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

Boluspor U15 takımı, aldığı 3 puanla puanını 21 yaptı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ