(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Boluspor, Trendyol 1.ligin 13.haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Ümraniyespor’u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Adel ve Oko kaydetti. Kırmızı beyazlılar özellikle ikinci yarıda oynadığı oyunla göz doldurdu.

Boluspor teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Ümraniyespor karşısına; Çağlar, Naby, Posmac, Onur, Hakan, Landel, Oğuz Kağan, Ercan, Diarrassouba, Berk ve Adel on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, İsmail, Kubilay, Safa, Kayamba, Mustafa, Oko, Furkan, Batuhan, Kerem, Batuhan yer aldı.

Ümraniyespor ise Boluspor karşısına; Abdulsamed, Popov, Cavare, Glumac, Hasan, Serkan, Diniyev, Emre, Onur, Cofie, Bregu on biri ile çıktı.

Karşılaşmaya Ümraniyespor başladı. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Her iki takımda oyunun ilk bölümünde orta alanı kalabalık tutmaya özen gösterdi. Boluspor’da maçın 27.dakikasında Diarrassouba sarı kart gördü. 

Adel’den güzel şut

Boluspor maçın 36.dakikasında gole yaklaşan taraf oldu. Adel, sağ çaprazdan sert vurdu, kaleci topu güçlükle kornere çeldi. Boluspor’da maçın 39.dakikasında Adel sarı kart gördü. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Adel skoru değiştirdi

Maçın ikinci yarısına Boluspor başladı. Her iki takımda ikinci yarıya aynı on birlerle başladı. Boluspor maçın 52.dakikasında Ümraniyespor karşısında öne geçti. Ani gelişen Boluspor atağında ilk pozisyonda Berk’in şutunu kaleci kurtardı, pozisyonun devamında Adel önünde kalan topa şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor, Ümraniyespor karşısında 1-0 öne geçti.

Ümraniyespor beraberlik golünü buldu

Ümraniyespor maçın 56.dakikasında Boluspor karşısında beraberlik golünü buldu. Bregu’nun kullandığı serbest vuruşta arka direkte kafayı vuran Glumac topu Serkan ile buluşturdu. Serkan kafayla topu filelere gönderdi. Bu golle skor 1-1’e geldi.

Boluspor’dan 2 değişiklik

Boluspor’da maçın 65.dakikasında iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Oko ve Safa oyuna girdi, Berk ve Diarrassouba oyundan çıktı.

Oko skoru değiştirdi

Boluspor maçın 76.dakikasında tekrar öne geçti. Safa’nın sağ kanattan ortasına ceza sahası içinde topa son kez tokunan Oko topu filelere gönderdi. Boluspor bu golle skoru 2-1’e getirdi.

Kayamba ve Furkan oyunda

Boluspor’da maçın 80.dakikasında 2 oyuncu değişikliği daha yapıldı. Landel ve Adel oyundan çıktı, Kayamba ve Furkan oyuna girdi. Boluspor’da maçın 83.dakikasında Çağlar sarı kart gördü. Boluspor’da maçın 90.dakikasında Safa sarı kart gördü.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 6 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor deplasmanda Ümraniyespor’u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Adel ve Oko kaydetti. Boluspor aldığı galibiyetle puanını 16’ya çıkardı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ