Boluspor’un yeni sezonda kadrosuna kattığı ve 2 yıllık sözleşme imzaladığı Oğuz Kağan Güçtekin, imza töreninin ardından özel açıklamalarda bulundu.

 Bolulu iş insanı Oktay Ercan’ın sahibi olduğu Belçika Jupiler Pro League KVC Westerlo takımından geçtiğimiz yıl Bandırmaspor’da kiralık olarak forma giyen Oğuz Kağan Güçtekin artık Boluspor’un başarısı için ter dökecek.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

24 yaşındaki genç oyuncu, Avrupa’nın büyük takımlarında oynama hayali olduğunu dile getirdi.

“Hedeflere beraber ulaşacağız”

Boluspor ile hedeflere beraber yürümek istediklerini ifade eden Güçtekin; “hedefler her zaman var, tükenmez. Bende yaşımın hala genç olduğunu düşünüyorum. Tabi ki Avrupa’nın büyük kulüplerinde oynama hayalim var. Boluspor’da bu anlamda hem ben Boluspor’a, Boluspor’da bana destek verecek. Hedeflere beraber ulaşacağız” dedi.

“İnşallah Boluspor’da benim hayallerime ulaşmamda çok güzel bir kapı olur”

Boluspor’un hedefine ulaşması için terinin son damlasına kadar savaşasını aktaran Oğuz Kağan GÜçtekin; “Her takımın hedefi olduğu gibi her oyuncunun bireysel hedefleri vardır. Benimde isteğim Avrupa’nın büyük kulüplerinde oynamak. Onun için çok çalışacağım. Takibi bu sezon çok önemli. Bu sezonun iyi geçmesi bizim için çok önemli. Hem bireysel anlamda benim adıma hem takım adına çok önemli. Onun için hayaller hiçbir zaman bitmez. İnşallah Boluspor’da benim hayallerime ulaşmamda çok güzel bir kapı olur” şeklinde konuştu.