Bolu Valisi Ahmet Ümit, sosyal medya hesabından İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddelerinin kontrollü olarak tekrar açıldığını duyurdu. Ümit; “İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddeleri 4 Mayıstan itibaren kontrollü olarak ve denetimler arttırılarak açılmıştır. Salgın tehlikesi sürmektedir. Lütfen sosyal mesafe kurallarına uyalım” dedi.

Haber: Aslı Akış

Korona virüs ile mücadele kapsamında Bolu İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan karar ile 3 Nisan 2020 tarihinde kentin en işlek noktaları olan İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddelerinin kapatılmasına karar verilmişti. Kapatılan İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddeleri, kontrollü ve denetimler arttırılarak tekrar açıldı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit sosyal medya hesabı twitterden kontrollü olarak açılan İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddeleri hakkında yaptığı paylaşımında salgın tehlikesinin devam ettiğinin vurgusunu yaparak, sosyal mesafe kurallarına uyulmasının altını çizdi. Ümit; “Kalabalık sebebiyle virüs bulaşmasını önlemek için 3.Nisandan itibaren yaya giriş çıkışları kısıtlanan İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddeleri 4 Mayıstan itibaren kontrollü olarak ve denetimler arttırılarak açılmıştır. Salgın tehlikesi sürmektedir. Lütfen sosyal mesafe kurallarına uyalım” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim