(Haber: Servet Gökçek) - Köroğlu TV’de Seçim Arenası programına konuk olan CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Göynük, Taşkesti, Kıbırıscık, Mudurnu, Belediyesini mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Seben Belediyesini açık ara farkla kazanacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Köroğlu TV’de yayımlanan Seçim Arenası programının konuğu oldu. Canlı yayında gazeteciler Aslı Akış ve Oğuzhan Eke’nin sorularını yanıtlayan İl Başkanı Karagöz, ilçelerdeki yerel seçim sürecine dair net mesajlar verdi. Karagöz, yerel seçimlerde kendilerinde olmayan bazı ilçeleri kazanacaklarını söyledi. Karagöz ilçeleri şöyle sıraladı:

“GÖYNÜK BELEDİYESİNİ MUTLAKA KAZANACAĞIZ”

“Bunu bütün şeffaflığımla sizlerle paylaşayım. Ben çok iddialı bir şekilde söylüyorum, biz Göynük Belediyesini mutlaka kazanacağız. Çok netiz, çalışmalarımızı adayımızı bu şekilde oluşturuyoruz. Biz Göynük ilçesini Allah’ın izniyle, Göynüklü hemşehrilerimizin desteğiyle kazanacağız.”

“TAŞKESTİ BELDE BELEDİYESİNİ MUTLAKA KAZANACAĞIZ”

“Yine bizde olmayan Taşkesti Belde Belediyesini mutlaka kazanacağız. Çok güzel bir adayımız var orada da Göynük’teki gibi. Taşkesti belde yönetimimiz de Mudurnu ilçe yönetimimizle sürekli görüşme halindeyiz, orada ne gibi çalışmalar yürütüyoruz, bunların tamamını başlatmış durumdayız. Taşkesti Belediyesini mutlaka kazanacağız.”

“SEBEN BELEDİYESİNİ KAZANACAĞIZ”

“Elimizde olan Kıbırıscık Belediyesini Allah’ın izniyle kazanacağız… Mudurnu Belediyesini mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Biz iddialı bir şey söylüyorum size, Seben Belediyesini açık ara farkla kazanacağız. Biz Mengen Belediyemizi ve şu an bizde olmayan Gökçesu Belediyemizi kazanacağız. Karacasu Belde Belediyesini mutlaka kazanacağız. Biz Bolu ve il belediyesini, büyük bir farkla Allah’ın izniyle, Bolulu hemşehrilerimizin desteğiyle kazanacağız.”

Editör: Oğuzhan EKE