(Basın Bülteni) - Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Partililerle vatandaşların kapılarını çalan Başkan Uç, “Bolu kararını vermiş” dedi.

CHP, Bolu’daki yerel seçim çalışmalarına devam ediyor. CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, sabah partililer ve gönüllüler ile saha çalışmalarına devam ederken, akşam saatlerinde de kapı kapı geziyor. Apartmanlarda mahalle sakinlerini ziyaret eden Başkan Uç ve partililer, vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Bolu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Tanju Özcan’ın 5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı çalışmaların yer aldığı gazeteyi de vatandaşlara ulaştırdı.

“İLLE DE SEN TANJU ÖZCAN”

Vatandaşların Tanju Özcan’ı desteklediğini belirten Uç, “31 Mart seçimleri için gerek partililerimiz gerekse gönüllülerimizle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hem Belediye Başkan Adayımız Tanju Özcan için hem de Cumhuriyet Halk Partisi için başarıya ulaşmak adına gece gündüz sahadayız. Sabah gerçekleştirilen çalışmalara ek olarak akşam saatlerinde de kapı kapı dolaşıyor ve vatandaşlarımızın desteğini istiyoruz. Bizim için durmak, yorulmak yok. 31 Mart’ta başarıya ulaşmak için özveriyle ve sabırla çalışmaya devam edeceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayana dek sahada olacağız. Her çaldığımız kapıda bizleri samimiyetle karşılayan, bizlere sevgisini gösteren ve bizleri bağrına basan değerli Bolu halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler kıymetli Bolu halkımız için çalışıyoruz, onların daha huzurlu, daha mutlu bir Bolu’da yaşamaları için tüm gayretimiz. Açılan her kapıdan tek ses yükseliyor, Bolu ‘ille de sen Tanju Özcan’ diyor. Bolu kararını vermiş çoktan” dedi.

Çetin Uç Ev (3)Çetin Uç Ev (2)

Editör: Oğuzhan EKE