AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerine başladı. Gerede ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Coşkunyürek, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek ikinci tur seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Haber: Servet Gökçek

14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerin ardından Bolu tarihinde en yüksek oranla AK Parti’den milletvekili seçilen Yüksel Coşkunyürek, Gerede’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Coşkunyürek’in Gerede ziyaretine Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe başkanı Mehmet Çongar, İl Genel Meclisi Üyesi Ali Kemal Atay ve teşkilat mensupları eşlik etti.

“VATANDAŞIMIZIN KARARI BAŞIMIZ ÜSTÜNEDİR”

Vatandaştan yoğun ilgi gören ve vatandaşla kucaklaşan Coşkunyürek, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek ikinci tur seçimleri hakkında değerlendirmelerde bulunarak; “Teşekkür ziyaretlerimize başladık. Önümüzde 12 günlük kritik bir süreç var. Bu süreyi çok iyi değerlendireceğiz. Asla rehavete kapılmayacağız. Vatandaşımızın karar ve tercihine saygı duyuyoruz. Vatandaşımızın kararı başımız üstünedir. Halkımızla kucaklaşmaya onlarla hemhal olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“TERÖRLE OLAN BAĞLARI APAÇIK ORTADA”

Coşkunyürek, AK Parti olarak dürüst ve net bir çizgide olduklarını olmaya devam edeceklerinin altını çizerek; “Seçim çalışmalarımız süresi boyunca yalan söylemedik, hayal satmadık, yapamayacağımız işlerin sözünü vermedik. Dün olduğu gibi bugünde samimi, dürüst ve net bir çizgide olduk ve olmaya devam edeceğiz. Kaset siyaseti ile dengeleri değiştirmeye çalışanların, terör örgütü ve onun yandaşlarına ortak olanlara vatandaşımız prim vermemiştir. Sonuç apaçık ortadadır. Yine HDP tarafından yapılan açıklamada ikinci turda Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıklamışlardır. Aralarındaki ilişkin ayan beyan ortadır, kendileri de zaten bu durumu saklamamaktadırlar. Terör belasının ülkemizde açtığı hasarı özellikle Türkiye’nin son 40 yılına tanık olmuş vatandaşlarımız daha net bir şekilde bilmektedirler. Biz şer cephesinin ve temsilcisinin terörle olan bağını ve ortaya çıkabilecek nihayeti vatandaşımızın takdirine bırakıyoruz. Bu necip millet asla teröre prim vermez” ifadelerini kullandı.

“SAĞLIKLI YASAMA VE SAĞLIKLI YÜRÜTME İÇİN İSTİKRAR ORTAMI ŞART”

Vatandaşların oyunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yana kullanacağını ifade eden Yüksel Coşkunyürek; “Vatandaşımızdan şüphemiz yok. Bugün vatandaşımıza teşekkür etmek ve hayır dua almak için geldik. Türkiye’nin istikrar ortamının sürebilmesi için sağlıklı yönetim, sağlıklı yasama ve sağlıklı yürütme için istikrar ortamı şart. Uyum olursa sonuç olacaktır, diğer türlü çeşitli sorunların ortaya çıkması önlenemez. Yürütme ve yasamanın uyumlu çalışması, hükümetin kalkınmasına hizmet eder. İstikrar ve güven çok önemli. İstikrarlı yönetim varsa ülkede huzur ve refah olur. Geçmişteki koalisyon hükümetlerinde ne çileler çektik. İnşallah vatandaşımız oyunu Reis’imizden yana kullanacaktır ve ülkede huzur ve güven ortamı süremeye devam edecektir. Vatandaşımızdan ve yüksek ferasetinden zere kadar şüphemiz yoktur.” şeklinde konuştu.

yuksel (8)yuksel (7)yuksel (6)yuksel (5)yuksel (3)yuksel (4)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ