AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Vedat Işıkhan’a ziyarette bulundu.

HABER: OĞUZHAN EKE

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, yıllardır içinde bulunduğu siyaset dünyasının ikili ilişkilerini ilk elden fark ettiren isim oldu. Coşkunyürek yeni kabinede seçilen iki bakanı milletvekili arkadaşlarıyla ziyaret etti.

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, yeni vekillik döneminde Bolu’nun gelecekte ihtiyaç duyduğu proje ve yatırımlar konusu ile ilgili ikili ilişkiler adımlarını atmaya başladı. AK Parti kurulduğu günden bu yana aktif siyasetin içinde olan Coşkunyürek, devletin birçok kademesinde birçok önemli isimle çalışmış olmanın artı puanını taşıyor.

İKİ ÖNEMLİ BAKANA TEBRİK

Üçüncü vekillik döneminde ustalık farkını hissettirecek olan Coşkunyürek yeni kabinede seçilen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Vedat Işıkhan’a arkadaşları AK Parti Giresun Milletvekilleri Ali Temur, Nazım Elmas ve Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ile hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Coşkunyürek hızlı başladığı vekillik mesaisinde Ankara’da olan tecrübesini Bolu yararına kullanacağı daha şimdiden belli oldu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ