Beyaz TV’nin en çok izlenen spor programları arasında yer alan ‘Derin Futbol’ programında Boluspor tartışıldı. Eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe’yi eleştirmek için Boluspor’u hedef aldı. Boluspor’un eski teknik direktörlerinden Sinan Engin ise, Boluspor’u ve Boluspor yönetimini savundu.

Haber: Burhan Yeşiltaş 

En çok spor programları arasında yer alan Ertem Şener’in hazırlayıp sunduğu eski hakemlerden Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Abdülkerim Durmaz, spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı ve Boluspor’un 1999–2000 sezonunda teknik direktörü ve eski futbolcularından Sinan Engin’in yorumcu olarak katıldığı ‘Derin Futbol’ programında Boluspor konuşuldu.

Boluspor’un Fenerbahçe’den 1 Milyon Euro’ya Melih Okutan ile birlikte kadrosuna kattığı kaleci Ertuğrul Taşkıran transferi tekrar gündeme geldi. Ahmet Çakar tarafından gündeme getirilen tartışmada başta Sinan Engin olmak üzere Ertem Şener ve Abdülkerim Durmaz Bolupor ve yönetimini savunurken, Ahmet Çakar bu transferin Fenerbahçe’ye FIFA’da yer açmak gerçekleştirildiğini belirtti. Programın uzun bir bölümünde konu tekrar tekrar gündeme gelirken, Sinan Engin Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’yı yakından tanıdığını belirterek, transferin doğru olduğunu belirtti. Abdülkerim Durmaz’da Ertuğrul Taşkıran transferinin Melih Okutan ile birlikte 1 Milyon Euro olduğunu belirterek; “Bu futbolcular önümüzdeki yıllarda daha büyük fiyatlara satılırsa ne diyecekseniz. İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim