(Özel Haber: Oğuzhan Eke) – Mal varlıklarına el konulduğu belirtilen ve hakkında soruşturma yürütülen Dilan Polat’ın güzellik merkezleri, hizmet vermeye devam ediyor. Dilan Polat Güzellik Merkezi Bolu İşletmecisi Mehmet Ali Demirbilek, sürece ilişkin, “Dilan Polat ile bu yolu yürümekten çok mutluluk duyuyoruz. 2 hafta sonra her şey unutulacak. İyilik meleği bir insan” dedi.

Sosyal medyada yaptığı lüks paylaşımlarla dikkat çeken Dilan Polat ve eşi Engin Polat, hakkında soruşturmalar devam ediyor. Vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelen çiftin mal varlıklarına el konulduğu ifade edildi. Çift hakkında suç örgütü soruşturması başlatıldığı dile getirildi. Öte yandan Türkiye genelinde Dilan Polat ismiyle güzellik merkezleri, hizmet vermeye devam ediyor.  

“BU SÜREÇTEN İSTEDİKLERİ SONUÇLA ÇIKACAKLAR”

Dilan Polat firmasının Bolu’daki işletmesi de hizmet veren şubeler arasında. Şube İşletmecisi Mehmet Ali Demirbilek yaşananların işletmesine olan etkisini anlattı. Hukuki sürecin devam ettiğini aktaran Demirbilek, sürecin Dilan Polat’ın şahsıyla alakalı olduğunu belirterek, “Bu süreç, tamamen Dilan Polat’ın şahsı ve eşiyle ilgili süreç, onları ilgilendiriyor tamamen.  İşlerinin başındalar. Daha da güçlü geliyorlar. Hukuk devam ediyor, durmuyor, işliyor. İnşallah bu süreçten istedikleri sonuçla çıkacaklar” dedi.

“DİLAN POLAT BİZE ÇOK KATMA DEĞER KATTI”

Dilan Polat markasının kendilerine değer kattığın ifade eden Demirbilek, 2 hafta içerisinde sorun kalmayacağının altını çizerek, “Bizi etkileyen bir nokta yok. Dilan Polat bize çok katma değer kattı. Biz Dilan Polat ile bu yolu yürümekten çok mutluluk duyuyoruz. 2 hafta sonra her şey unutulacak. Kaldığımız yerden biz devam edeceğiz. Şu anda zaten olumsuz bir şey de yok bizim şubemizde ve diğer şubelerde de aynı şubelerde. Biz en kötü senaryoyu hiç düşünmüyoruz. Hep 2 hafta sonra her şeyin düzeleceğini düşünüyoruz şu an için” ifadelerini kullandı.

“İYİLİK MELEĞİ BİR İNSAN”

Demirbilek, Dilan Polat’ın iyi bir insan olduğunu işaret ederek, “Kendisi ekranda göründüğünün arka tarafı var bir de. Dilan Polat gibi bir insanı hiç tanımadım. Bu kadar iyi niyetli, iyilik meleği bir insanı hiç tanımadım. İnsanlar gördüklerini yorumluyorlar. Olaylara nereden baktığımız da çok önemli burada. Biz farklı bir noktadan bakıyoruz. Çok iyi niyetli bir insan, çok yardım sever bir insan. Aynı şekilde devam edecek” diye konuştu.

“SONUNA KADAR YANINDAYIZ”

Dilan Polat’ı destekleyeceklerini belirten Demirbilek, aksi bir durumda tüm işletmenin kendilerine ait olduğunu ifade ederek, “Hukuk aksi bir karar vermediği müddetçe Dilan Polat’ın gitti yerde biz de varız. Sonuna kadar yanındayız. İşletmemiz de devam ediyor. Aksi bir durumda bütün cihazlar ve yatırımlar bize ait olduğu için tabi ki bu sektörde devam edeceğiz işimize” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE