AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay,  7. Olağan Kongre takvimi kapsamında gerçekleştirilen delege seçimleri hakkında açıklamada bulundu. Doğanay; “Bolu’da merkez ve tüm ilçe ve beldeler olmak üzere delege seçimlerimizi tamamladık. AK Parti teşkilatlarına, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olsun” dedi.

HABER: Aslı Akış

 2020 yılının ilk aylarında başlayacak olan 7. olağan kongre çalışmaları kapsamında Bolu AK Parti teşkilatı delege seçimlerini tamamladı. 29 Kasım Cuma günü başlayıp 15 Aralık Pazar günü tamamlanan delege seçimlerinin 22 Şubat 2020’de, ilçe kongreleri ile devam edeceğini ifade eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 8 Ağustos itibari ile Türkiye genelinde, il kongre sürecinin başlayacağının altını çizdi.

“DELEGE SEÇİMLERİMİZİ TAMAMLADIK”

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, yedinci olağan kongre süreci kapsamında delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini belirterek; “29 Kasım itibarıyla başlayan ilçe delege kongrelerimiz şu an itibarıyla 15 Aralık bu Pazar günü Mengen ile birlikte final yaptık. Bolu’da merkez ve tüm ilçe ve beldeler olmak üzere delege seçimlerimizi tamamladık. Öncelikle AK Parti teşkilatlarına, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olsun. Meşakkatli bir süreçten geçiyorsunuz, delege seçim süreçleri yorucu da oluyor. İş burada bitmiyor, bundan sonrasında da artık ilçe kongreleri ve daha sonrasında il kongresi ve sonrasında da büyük kongrenin yapılış tarihi diye devam eden bir takvimle birlikte yürüyor.” şeklinde konuştu.

“İLÇE KONGRELERİ BAŞLAYACAK”

Genel merkezin yayınladığı takvim üzerine de konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “22 Şubat itibarıyla ilçe kongreleri başlayacak. Biz Bolu ilçeleri için 22 Şubat’tan başlangıç itibarıyla birlikte genel merkezin vermiş olduğu takvim üzerinde tüm ilçelerin kongre tarihlerini belirleyip, onun üzerinde ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız” dedi.

“BÜYÜK KONGREYE HAZIR BİR ŞEKİLDE BEKLEYECEĞİZ”

Doğanay, il kongrelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belirleyeceği takvim üzerinden başlayacağını vurgulayarak; “8 Ağustos itibarıyla da Türkiye genelinde il kongreleri başlıyor. İl kongreleri de yine Sayın Cumhurbaşkanımızın belirleyeceği ve uygun olan takvim üzerinde il kongrelerine de başladıktan sonra Bolu iliyle de alakalı kongre süreci, gün, tarih verildiğinde o kongreyi de yaptıktan sonra artık büyük kongreye hazır bir şekilde bekleyeceğiz. Bu süreçte görev alan arkadaşlarımız olacak. Bu gayet doğaldır. Siyasetin doğasında da bu var” ifadelerini kullandı.

“İNŞALLAH SÜREÇ HAYIRLI OLUR”

Açıklamasının sonunda delege seçimlerinde oy kullanan parti teşkilatlarına teşekkür eden Doğanay; “Hep söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Buralar kimsenin kalıcı mülkü, yeri, mevkii ve makamı değil. Bu süreçler de aynı zamanda bir tazelenme, bir yenilenme, delege seçimleri ile başlayan sürecin bir takvim olduğunu biliyoruz ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Gerek, şu anda yapmış ve bitirmiş olduğumuz ilçe delege seçimleri ve akabinde yapılacak ilçe kongrelerimiz tekraren hayırlı olur inşallah. Bu süreçte emek veren tüm ilçe başkanlarımıza, teşkilatlara, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Gelip oy kullanan üyelerimize de selamlarımı iletiyorum. İnşallah süreç hayırlı olur” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim