Geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından Dörtdivan İlçesi’ne doğalgaz geldi. İki ay önce ilçe merkezinde regülatörler ve istasyonlara getirilen doğalgaz için, merkez Kadılar Mahallesi ve Çavuşlar Mahallesinde ev bağlantıları yapılmaya başlandı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, iç tesisatı hazır olan bina ve dairelerde önümüzdeki haftadan itibaren doğalgaz kullanımına başlanacağını ifade etti.

 HABER: ASLI AKIŞ

Dörtdivan’da doğalgaz çalışmaları son aşamaya geldi. İki ay önce ilçe merkezine gelen doğalgaz için abonelikler ve ev bağlantıları yapılmaya başlandı. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Şu an iki – üç ekiple doğalgaz bağlantı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Efe, “Bizden önceki arkadaşlarımızın başlatmış olduğu bir proje idi. Onlara da teşekkür ederim. Yeniçağa ile beraber programlanmış, o zamanki Enerji Bakanımız Taner Yıldız Bey’in de olurları ve Recayi Başkanımızın da destekleri ile iki ilçenin tek olarak değerlendirilmesi gibi bir uygulama ile gündeme ve programa alınmış, şu anda da artık sona getirdiğimiz bir çalışma. Seçim sürecinde de vatandaşımızın aklına geldi, bu işler yarım mı kalır acaba dediler ama bu endişeler ortadan kaldırılmış durumda. Gazımız ilçe merkezinde, regülatörlere, istasyonlara aşağı yukarı iki ay önce geldi. Burada ev bağlantıları ve abonelikler ile ilgili vatandaşların başvuruları bekleniyor idi, belli bir sayıya ulaştık, AKSA doğalgaz firması da bizi programına aldı. Şu anda hızlı bir şekilde iki üç ekibi ile şu anda Kadılar Mahallesi ile Çavuşlar Mahallesi’nde, merkez mahallelerde şu anda çalışmalar ve ev bağlantıları devam ediyor. İç tesisatı olan ev ve binalarda hemen önümüzdeki hafta içerisinde gazları da verilmeye, sayaçları bağlanmaya başlanacak inşallah.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim