(Haber: Huri Afacan)- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, inşaat işçilerinin sofrasına konuk oldu birlikte yemek yedi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Bolu Belediye Başkanlık seçimlerinin iddialı adaylarından Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, seçim çalışmalarında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Mahalli İdareler seçimlerinde zafere ulaşmak için yoğun bir tempoyla çalışan İlhan Durak, samimiyeti ile gönüllerde taht kurmaya devam ediyor.

İMAR PLANLAMASI YAPACAĞIZ”

Şantiye alanında inşaat işçileri ile bir araya gelen Durak, Bolu’da yapacakları yeni imar ve çalışmaları ile konut üretimine katkı sağlayacaklarını belirterek “Şehrimizin imar planlaması gözden geçirilerek vatandaşımızın yaşam kalitesini arttıracak, şehrimizi daha yaşanabilir bir kent haline getirecek yeşil alanların ve yatay mimarinin ön planda olduğu imar planlaması yapacağız.

“KONUT ÜRETİMİNE DESTEK OLACAĞIZ”

Yeni imar alanları oluşturarak konut üretimine de destek olacağız ve bu sayede konut ihtiyaçlarındaki arz-talep dengesizliği giderilerek değerinin üzerinde olan konut fiyatlandırmalarının da önüne geçeceğiz. Hem sizler daha çok üretimden dolayı iş konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız hem de konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız daha rahat konut sahibi olabilecekler” ifadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ