İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantıları yapılan son oturumla sona erdi. Hafta boyunca devam eden toplantılarda Bolu ve ilçeleri ile alakalı gündem maddeleri karara bağlandı.

 HABER:ASLI AKIŞ

İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantılarının son oturumu Yaşar Yüceer başkanlığında gerçekleşti.

Hafta boyunca 20 maddenin görüşüldüğü toplantılarda gündem maddelerinin tamamı üzerinde oy birliği ile görüşme sağlanmış oldu. Oturumlarda görüşülen maddelerin birçoğunu meclis üyeleri tarafından meclise sunulan önergeler oluşturdu. Önergeler görüşülerek gerekli çalışmaların yapılması için ilgili komisyonlara havale edildi. Bazı gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı oturumlar yapılan son toplantı ile sona erdi.

Son toplantıda ise Mudurnu ilçesi Çavuşderesi Köyü Merkez ve İleçin Mahallelerine içme suyu olarak Çaylak membaının bir kısmının tahsisinin yapılması talebi ile ilgili Çevre ve Sağlık Komisyonundan gelen rapor görüşüldü. Söz konusu talebin incelenmek üzere İl Özel İdaresine tekrar geri iade edilmesinin belirtildiği rapor oy birliği ile kabul edilirken, Merkez ilçe Tatlar Köyü hudutlarında bulunan taşınmaz için hazırlanan ibadet alanı amaçlı, cami alanı amaçlı uygulama imar planının onanması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen rapor da oy birliği ile kabul edildi.

Gerede ilçesi İnköy Köyüne içme ve kullanma suyu tahsisi yapılmasına dair komisyon raporunu da kabul eden meclis üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu raporuna göre Mengen Köylere Hizmet Götürme Birliği hesaplarına 28.000 TL. ödenek aktarılmasına karar verdi.

Toplantı, İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantılarının 2 Kasım Pazartesi günü başlamasının kararlaştırılması ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim