Emelia Beauty Center Güzellik Merkezi, Emel Kaya'nın liderliğinde güzellik ve kişisel bakım alanında hizmet vermeye devam ediyor. Firma, Müşterilere geniş bir hizmet yelpazesi sunarak, kişisel ihtiyaçlara uygun çözümler sunuyor. Emelia Beauty Center, kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel ekip kadrosuyla müşterilerin memnuniyetini ön planda tutuyor.

Haber: Selda Selin Özbay

Emelia Beauty Center Güzellik Merkezi, kadınların en temel ihtiyaçlarından biri olan kişisel bakım hizmetlerini sunmaktadır. Müşterilerine son teknoloji kullanılarak gerçekleştirilen acısız buz lazer epilasyonu, 6 fonksiyonlu ve 12 fonksiyonlu cilt bakımı protokolleri, bölgesel zayıflama, refloksoloji, ayak detoks, manikür, pedikür, altın oran kaş bıyık alma, kaş tasarımı, ipek kirpik, kirpik lifting, manuel terapi masajı (sıcak taş masajı), saç tasarımı ve makyaj gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunulmaktadır.

Güzellik ve bakım alanında hizmet veren Emelia Beauty & Center, sahibi Emel Kaya, 2015 yılında Estetisyenlik diplomasını aldıktan sonra ve Uluslararası  usta öğretici sertifikasını tamamladığını şu cümlelerle belirtti. “Ben Emel Kaya 1997 de Bolu’ya geldim. Abant İzzet Baysal Üniversitesinden mezunum. 22 senelik evliyim 2 çocuğum var. Bu sektöre 2015 yılında  başladım. Annemin mesleğini devam ettirmek için hem Türkiye’de hem Romanya’da eğitimlere aldım. Sertifikalarım var. Milli eğitim ve uluslararası  onaylıdır. Sizlere hizmet etmek için, Bolu’ya hizmet etmek için buradayım” dedi.

“sadece kadınlara hizmet etmekteyiz”

Emelia Beauty & Center, sahibi Emel Kaya, yapılan işlemlerle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu; ”Buz lazer epilasyon yapılmaktadır. Cihazlarımız son teknolojidir. Bölgesel zayıflama yapılıyor. Bölgesel zayıflamada ise 4 cihazımızı bulunmaktadır. G 5 pasif jimnastik-kas çalıştırıcı ve shaype smart- yağ yakıcı) ,olan cihazları kullanmaktayız. Cilt bakımı yapıyoruz. 12 fonksiyonlu olan cilt bakımımız var. 6 fonksiyonlu hidro fashion cilt bakımımız var. mezoterapi, microblading, eyeliner ve dipliner, manikür, pedikür, ayak detoksu, makyaj, ipek kirpik, kirpik lifting, refleksoloji  ve masaj çeşitlerimiz vardır. Bolu’da bütün bayanlara hizmet etmek için varım. çok güzel bir yerde, kaliteli ürünlerle hijyen bir ortamda hizmet vermekteyim. Sadece kadınlara özel bu yerimiz sadece kadınlara hizmet etmekteyiz. Bunun altını çizerek söylemek istiyorum ve herkesi bekliyoruz.” ” şeklinde konuştu.

Kaçırılmayacak kampanya

Kampanyalarla ilgili bilgi veren Kaya, “Mevcut kampanyalarımız bulunmaktadır. Diğer kampanyalarımız sitemizde ve sosyal medyada yayınlanmaktadır. Bu aya özel olan kampanyamız 12 fonsiyonlu cilt bakımı yaptıran danışanımıza hediye olarak yanak ve kaş kaldırma ve yüz ve baş masajı yapıyoruz” dedi.

Tüm işlemlerde  %50’ye varan indirim

Emelia Beauty Center, cilt bakımı yaptıran tüm bayanlara manuel yanak-kaş kaldırma işlemi hediye etmektedir. Merkez, sadece bayanlara hizmet vermektedir ve teknolojik cihazlar kullanarak kaliteli bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır. Tüm işlemlerde  %50’ye varan indirimleri kaçırmayın!

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ