(Haber: Aslı Akış) - Milliyetçi Hareket Partisi Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş, “Yeni Bir Çağ, Yeni Başlangıçla Vakti Geldi Yeniçağa” sloganıyla seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Planlanan programlar çerçevesinde Milliyetçi Hareket Partisi Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeniçağa ilçesinde yaşayan vatandaşların, esnafın öneri ve taleplerini dinleyen Baş, var olan sorunlar için çözüm önerilerini sunuyor.

“YENİÇAĞA’MIZI LOJİSTİK MERKEZİ YAPACAĞIZ”

Başkan adayı Baş, Yeniçağa’yı lojistik merkezi yapmak adına canla başla çalışacaklarının sözünü vererek; “Yeniçağa’mızı lojistik kenti yapmaya canla başla uğraşacağım. Türkiye’nin en büyük şirketleri Yeniçağa’mızın hemşerileridir. Lojistik merkezi yapılması en uygun ilçemizdir. Filyos ve Karasu limanlarını destekleyebilecek lojistik antrepolar yatırımcılar, bizler göreve geldiğimiz zaman projeleri ile destekleyecekler, sözünü aldık” diye konuştu.

“TIR PARKI TAHSİS EDECEĞİZ”

İlçedeki nakliyecilere de tır parkı noktasında yapılanları aktaran Baş; “ İlçemizin nakliyecileri için sanayimizin karşısı veya Yeniçağa üniversitenin bölgesinde şoförlerin güvenle araçlarını park edebileceği tır parkı tahsis edeceğiz. Projelerimiz içinde bunlar da var” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Oğuzhan EKE